Kto tiež chudne a občas mu stojí váha?

už.nemam.sil

Ahoj velvet
Asi je to možne, asi je to aj smiešne že či 55kg alebo 53-50kg. ale ja mam dost velke boky-bruško.a zadok a zišlo by sa dat dole tých 2-3kila.
Keby si vedela ako sa snažim dat dole...ale nejde to a HOTOVO,berem same LIPOXALI a FENOLAXI.už neviem čo je to normalne jest...
Už som aj rozmyšlala nad tou liposukciou čo robia laserom...kolko taka vec stoji...už len to mi pomože.

velvet

ahoj uz nemam sil.
Ma mam zase 53 a nie a nie pod 50 :-(.. uff... . mam tiez 17 ... a vysku 160.
Naposledy som mala 50 a nizsie asi pred 3 rokmi... ... Je toto mozne ????!
:-)

už.nemam.sil

no mne už 3roky stoji vaha
a to na 55kg
už 3rok sa snažim dostat pod 55kg ale to nejde..važne..bud ide ručička na vahe hore alebo zostava na 55kg
chcela by som mat 53kg ale nejde to
p.s. mam 17rokov a 169cm a tých 55kg :-)
poradte mi čo mam robit....

miro.83

TO: preto
Lenze svaly sa nebuduju pocas diet maximalne sa daju udrzat. A posilovanie pomaha aby pomer straty tukov a svalov nebol 50 na 50, ale napriklad 70 na 30 pri dodrziavani urcitych zasad v jedeni. Ale ak cvicite ci posilujete je najlepsie zobrat meraci pas a sa odmerat. Vaha fakt nemusi hovorit pravdu.

miro.83

Kazdy kdo to prezenie dietami, tak sa vaha postupne zastavuje. Je to sposobene bazalnym metabolizmom, ktory sa v case prisnych diet spomaluje alebo takzvane skoci do usporneho rezimu. Pre info cim rychlejsi bazalny metabolizmus tym viacej vyuziva telo energiu z tela cim nizsi tak opacne. Vdaka tomuto dokazeme co najdlhsie prezit v case hladu. Okrem toho spomalenie metabolizmu ma casto za nasledok ubrat az priliz na jedle a tam zacina anorexia alebo sa vykaslete na diety a pretoze ste v uspornom stave, tak telo zacne takmer vsetko ukladat do tukov a vysledok uz vsetci poznaju a ma svoj vlastny nazov vola sa jojo-efekt.