Aka farba vlasov sa mi hodi?

Príspevok v téme: Aka farba vlasov sa mi hodi?
MiracleOfTrue

ahojte viem ze sice trochu tema od veci ale uz mam toho dosT!
mam tmavohnede oci, tmave obocie,gulatu tvar s plnymi licami,dvojitu bradu a spinave blondavo hnede vlasy....chcela by som zmenit farba bud na bond alebo na ciernu ktora sa mi podla vas hodi viac?qalebo snad nejaka ina?
kedy som mohla poprosit tak aj znacku/cenu prislusnej farby dakujem

rew

Niku5hQ4> viem ze to nie je odpoved na tvoju otazku, ale ciernej farby sa velmi tazko zbavuje bez toho aby sa znicili vlasy, tak si dobre rozmysli predtym ako si ich zafarbis ;)

Niku5hQ4

ahoj chcem sa spytat mam hnede wlasy hnede oci a svetlu pler neviem sa rozhodnut ci si mam dat cierne vlasy alebo blond a spodne vlasy cierne poradte mi dakujem

Maaaaaary

Ahojte! plsky potrebovala by som pomoct ..mám zelenéé trochu aj hndedé oči a mám svetlo hnedeé až stredne hnedé vlasy..pleť mám bledúú.A chcela by som zmenu...páčia sa mi tmavé vlasy až čierne ale neviem či by to nebol privelký kontrast k mojej bledej tvari...newiem či si mám dat stmavit vlasy na tmavohnedú alebo zosvetlit na plavú gaštanovú alebo medenú či medovú či ako sa to spravne hovorí ..takú niečo ako karamelovo zrzavohnedo až do jemne červena..niečo také..neviem..a chela by so mešte jednu vec.kamoška mi hovorila že by mi pasovala aj blond..len ja som jej hovorila že ekd som bleda že by som bola jak nejaké mlieko že by ma tá blond ešte zosvetlila..prosím vás poradte mi .moc ďakujéém :D

kaciatko_7

neviem mne si ako emo vobec nepripadala :) a k tym svetlym vlasom, ja si ich na tebe neviem predstavit, mozno aj preto ze teraz mas cierne... skus sa nejako pohrat s nejakou tvojou fotkou cez photoshop alebo cez nieco a zmen si farbu na svetlejsie, na blond alebo tak... a potom uvidis ci ti pojde, alebo ju ukaz inym nech to ini posudia, a na zaklade toho sa potom rozhodnes ci ist do svetlejsieho alebo nie :)

sara123321

kaciatko_7 Ďakujem :)

Hej možno by mi šla aj červená,rozmýšlala som nad tým,ale vieš,chcela by som takú inú zmenu .. :) chcela by som svetlú no:) .. a vieš,ja mám aj v pere piercing,a ešte keby som mala červené vlasy,tak by si ľudia mysleli že som dáka emo,alebo čo :) veť aj teraz si to myslia :) ale nechápu asi to .. že kto má čierne vlasy,a piercing nemusí byť hneď emo :) No.. Ale ďakujem za radu :)

kaciatko_7

sara123321: podla mna ti ta cierna na vlasoch pristane, ale ja by som si na tvojom mieste uz ciernu nedavala, je pekne ked ma niekto prirodzene tmave cierne vlasy, no neviem preco, ale mne sa farbene cierne vobec nepacia

hneda by ti samozrejme tiez isla, kedze ich mas od prirody hnede... mne by sa na tebe pacila cervena, ked som sa prvy raz kukla na tvoju foto, hned som si predstavila cervenu, alebo nejaku tmavu medenu

Lenka303

pre MiracleOfTrue : ciernu si nedavaj v ziadnom pripade...skus radsej nejaku inu tmavu..a chcela by si farbu zmyvatelnu alebo uz stalu? a znacka napriklad garnier ?

sara123321

Prosím vás :)
Aká farba sa mi hodí?
Mám celkom normálnu hlavu
Hnedé večšie oči
Vlasy po plecia
Plné pery
Normálne obočie
Menší nos .. atď

Moja prirodzená farba vlasou je hnedá ..
Ale mám prefarbené na čierno ..
Čiernu nosím už asi pol roka ..
A voláko ma omrzela ..

Chcem aby ste mi poradili,či si mám naďalej farbiť vlasy na čierno,alebo dať do mojej pôvodnej hnedej farby,alebo ako?
Ja strašne túžim po blond,ale takej svetlej,niečo medzi sivou a blond :)

Tu si môžete pozrieť moje fotky :)
Toto je jeden môj link na ktorom si môžete pozrieť ako vyzerám :)

pokec.azet.sk

Ďakujem za odpovede :)

kadernicka11

Ahojte...takze,baby kedze som nahodou natrafila na toto forum a som kadernicka viem dobre, ze ta spravna farba vlasov sa hlada tazko, ale urcite, ze by ste sa mali prist opytat do kadernictva tu vam poradime najlepsie.Pretoze to pre aku farbu sa rozhodnes zavisi od viacerych veci a urcite, ze sa to neda povedat aku farbu si mas dat ked ta ten clovek nevidi!Takze ja va mradim aby ste sa opytali odbornika.Urcite najdete vo svojom okoli kadernictvo kde vam budu ochotni pomoct.Takze cavte baby a dufam, ze date na radu odbornika :)

keraaa

cawte babenky...pridawam sa k biopich,lebo ked ta newidia,ako ti mozu powedat aka farba sa ti hodi!najlepsie je sa opytat takeho,kto tomu rozumie!ako napriklad kadernikow! :)