Chcem sa spytat ci mi neviete preco som mohol odpadnut

Príspevok v téme: Chcem sa spytat ci mi neviete preco som mohol odpadnut
bandaliiroo

Ahoj,

mam 25 rokov a poslednu sobotu to je 20/09/2008 som po prvykrat v zivote odpadol. Mam z toho zmiesane pocity.. za posledne 2 roky som chudol cca 34 kg.. myslite si ze to moze byt pricinou? Mal som sa stretnut v jednej restauracii so svojou priatelkou tu v Londyne kde obaja pracujeme..bol som od nej asi 5 min ked som sa zrazu prebral v sanitke..nic si nepamatam..robili mi vselijake testy,a vraj je vsetko ok akurat som mal vraj nizku hodnotu cukru v krvi..mam vsak obavy, ci to nemohlo sposobit nieco ako nador na mozgu alebo nieco podobne..
Velmi by ste ma potesili odpovedou..
moc vam dakujem
s pozdravom Peto

daša

moju 17 ročnú dcéru v posledno čase trápia bolesti žalúdka.sú dosť intenzívne a vyžarujú až k ramenu.keď si ľahne,utíši sa to.čo to môže spôsobovať?

monika9

nemyslim si zeby to bol nador,dost si schudol a to ako sam bez dozoru nejakeho lekara?? moze ist aj o nedostatok tekutin,moja spoluziacka tak odpadla v praci...Myslim ze v Londyne su dobrí doktori,iste ti kazali ist k obvodnemu na vysetrenia....ak mas strach ze mas nador,daj si urobit CT-cko ale nador to iste nebude...

adriana

Nízka hladina cukru môze spôsobit kolaps, daj si vyšetrit aspon 2dni po sebe hladinu cukru. Dokonca sa môze stat pri nízkej hladine, ze sa neprebudiš.Nechcem strašit, ale nie su srandy s vysokým cukrom a aj s nízkym.

buduci golem

ak si tak vela schudol, je dost pravdepodobne, ze stale drzis dietu s nizkym prijmom energie
takze si asi odpadol kvoli tomu
ale to by si musel napisat, co si posledne dni jedol

kellysa

Odpadnutie moze mat velmi vela pricin, preco hned myslis na najhorsie? Ako aj testy ukazali, nizka hladina cukru je dost na to, aby ti organizmus na chvilku jednoducho vypovedal. A tak isto to, ze si tak rapidne schudol...mozno toho, coho mas v tele nedostatok, je omnoho viac ako len cukor. Potom telo jednoducho zastrajkuje a stane sa co sa stalo. Pre vacsi klud si daj spravit dokladne krvne testy, nech ta poriadne prezru. A hlavne nemysli na ziadne rakoviny. Prajem pekny den :)