Prostatitida?

Príspevok v téme: Prostatitida?
drejan

Asi pred rokom a pol som mal nechraneny pohlavny styk po ktorom ma asi tyzden palilo pri moceni. Nebol som s tym sice pri lekarovi ale preslo to samo. Vyse roka bol pokoj ale potom na zaciatku tohto leta som zacal mat rovnake priznaky plus bolest medzi mieskami a zadkom. Niekedy vystupuje aj vyssie do udu. Ako prve som sa liecil 10 dni Biseptolom. Priznaky ustupili ale vratili sa. Potom som sa liecil u urologa Azatrilom (bolo aj vysetrenie prostaty a zevraj v poriadku)a este neviem cim. Nakoniec Coxtralom a Doxyhexalom. Pichanie sice zmislo ale bolest ostala a s tym je spojena slaba erekcia. Podotykam ze mi robili rozne testy z mocu, vytery a aj jeden test za 1800,- na ktoreho vysledky sa cakalo mesiac. Myslim ze na chlamydie. Vsetky vsak boli negativne. Neviete co s tym? Rozmyslal som ze pojdem darovat krv ze mozno mi nieco zistia tam ale na internete som sa docital ze darovat nesmie nikto kto bol v poslednom roku lieceny alebo mal podozrenie na pohlavnu chorobu. Nejake rady? Vopred dakujem.

Hunts

Ahoj,
rozjíždíme strukturované fórum specializované přímo na chronickou prostatitidu (syndrom pánevních bolestí). Kdo má zájem, může se připojit na stránkách prostatitida.cz . Naleznete tu spoustu nových informací, kontakty na doktory, kteří se problému věnují a názory ostatních.

vbf

mozes to mat zapal prostaty to salieci dlho ja mam ties ten problem asi pol roka chodim urolog. dova mi atibiotyka po douzivani ma berie na kontrolu ked sa mu nieco nezda predpise mi dalsie lieky zda sa mi ze mi to pomaha treba byt trpeezlivy