100%slana voda z mrtveho mora a akne.

Hapacabanna

Vyrobky,pripravky z mrtveho mora su sice dobre,ale nie su dobre,ak sa pouzivaju neustale.Plet je od nich podrazdena a scervenana.Hlavne neodporuca sa pouzivat takyto pripravok vtedy,ak ide o uzivatela s citlivou pletou.

100%

akoze pouzival som tu vodu asi dva dni v kuse...a tvar som mal scervenalu...a stipala strasne a plno vyrazok sa mi vytvaralo...teraz uz jeden den tu vodu nepouzivam a mam uz pohode tvar az na tie vyrazky...a jaj,newiem co som robil zle???pouzival som tu vodu dva dni nonstop...poradte aspoj vy co ste boli pri mori...a sa vam to zlepsilo...mal ste aj vy taketo scervenanie a zvysenu tvorbu vyrazok zo zaciatku???ci ani nie???

100%

No tie stranky som prezrel,ale akosi som to nenasiel...a naozaj tie ostatne vyrobky rivage su dost drahe...a ja som tu vodu kupoval v lekaren park-u.

1eny1

väčšinou ľudia výrobky z mrtveho mora si chvália, tak preto ma to zaujalo. www.rivage.sk je to tu niekde? alebo na tomto www.lekarenpark.sk nejak si to dosť lacno kúpil, väčšinou ak ide o tie produkty, su drahšie. osobne som ešte nič také neskúšala.

100%

no ako sa presne vola,to je aj pre mna spanielska dedina,nakolko je to napisane nejakym cudnym jazykom :D ale na krabici je velkym napisane rivage natural dead sea,rich in magnesium 100% natural.

100%

no kupil som ju v lekarni,nejaka novinka alebo nieco take,este som inac nieco podobne nevidel,len dnes...no dam vediet ako som dapadol,ale dufam ze pomoze :D
panika:takze by to teoreticky malo pomoct???vsak???