Jeden semennik

0vecka

Iiiii odkal mas to s menej testosteronom? to je blbost... co viem tak ked sa jeden vyberie tak ten druhy maka za dvoch

Iiiii

Áno, podľa mňa budeš môcť mať deti. Také niečo treba využiť, tým, že máte menej testosterónu, tak by ste mali mať tenší hlas, preto by ste sa mali dať na spev. Každý vás bude obdivovať a nikto nebude chápať, že ako je to možné:-) Len sa s tým nesmiete nikdy pochváliť. Bude nad vami celý čas visieť Damoklov meč, ale musíte mlčať ako hrob.

1839

Dobry den ja by som sa chcel opytat v dectve som mal pruh operovali ma no neviem z akeho dôvodu mi museli vybrat jedno vajicko mozem mat deti ked mam len jedno vajco ??

angelo223

Dobrý den, mám len jeden semenník, jeden mi nezostupil na správne miesto ako mal, ako malý som mal aj operaciu no doktorovi sa to nejako nepodarilo, teras mam 21 a hambím sa s tým ist k lekárovi. Moje prirodzenie je dosť malé, a bojim sa že nebudem môcť mať deti. pri sexe sa velmi rýchlo urobím. Dá sa to nejako liečit? alebo operovať?

t333

vcernica, prosim ta nestras a negeneralizuj na zaklade jedneho pripadu.
netreba sa ponahalat. muz produkuje cely zivot takmer rovnake mnozstvo spermii. logika hovoir, ze muzi s jednym smenikom asi polovicu, co zmensuje trochu sance, ale nema to nic spolocne s vekom !

slnko99

ja som ma 2 krat problem stym jeden krat mi vyoperovali jeden semenik apom roku druhy mal som na jedom hrcku a druhy sa mi zvecsoval aj ten mi dali prec,mozem povedat ze som usiel hrobarovi z lopaty ,bol som aj na chemoterapii aj na ozíaroch nepodcenujte to,,mam 31r..SEX MAM V POHO :-)

ttt

ahoj, ja mam rpoblem ze mam hrcky na obidvoch vajickach, a pri kontakte to celkom boli ked sa toho bud ja chytim alebo zena. neviem co to je....dik zxa odp..

vecernica

nie nebude.Mozes mat aj deti,ale na tvojom miete by som sa s detmi poponahlala.Zvykne byt ze spermie z jedneho semenika niekedy nestacia, alebo su deformovane alebo pomale v pohybe.Cize ak v zivote chces mat deti ,nevahaj co najskor.Poznam pripad ze po 30 uz nemoze muz mat s 1 semenikom deti. Mas to od narodenia?a zenam je to jedno ,,ci mas jeden ci dva ,hlavne aby si to s nimi vedel..