otázka pre RNG

Príspevok v téme: otázka pre RNG
ametystka

dobrý večer,
RNG, obraciam sa na Vás s otázkou, nakoľko vidím, že máte vynikajúci prehľad v oblasti alternatívnej medicíny, doplnkov a vecí s tým súvisiacich. Takže, navštívila som poradcu TIANSHI, zmeral mi energiu v meridiánoch, špatné hodnoty vyšli pre kĺby /80/ a mám vraj nízku hladinu hormónov. /30, 20/ Navrhol užívať Cordyceps a Comeliness-izoflavonidy
www.novezdravie.sk
Prosím Vás, aký je Váš názor na tieto prípravky? Vy radíte napr. na úpravu horm. hladín užívať Yang, Pupalku a Dong Quai, čo je oveľa lacnejšia alternatíva. Mám trocha pocit, že mi chce zbytočne vytiahnuť peniaze z vrecka, aký je Váš názor? Vďaka

RNG

na klby su mukosacharidy, gliky,slachy, zelatina, huspenina a z doplnkov glucosamin, chondroitin, MSM, bromelain a curcumin(protizapalove), hyaluronicka kyselina a na klbovy maz CMO a avokado.

RNG

sojove izoflavonidy(Genisten) su len prirodne nahrazky estrogenu, nie naozajstny estrogen, ktory si telo, a tiez mnohe ine, moze vytvorit z yamu.
A nahrazky nie su ozajstne hormony

ametystka

Nie, Dong Quai ani senovku grécku mi neporadil. Na hormóny mi vybral Comeliness-izoflavonidy www.novezdravie.sk
je to z výťažkov sóje, máte s týmto prípravkom skúsenosti? A prosím Vás, čo je dobré na kĺby? Prosím o názor, ďakujem.

RNG

cordyceps je vyborny regenerator a adaptogen, hlavne pri poskodenych plucach, ale nie som si vedomy o nejakej silnejsej hormonalnej aktivite. Dong Quai je tiez adaptogen , specificky velmi ucinny pre zeny a na zenske problemy sposobene s hormonami, ale najucinnejsim polotovar na hormony je yam(dioscorea vilosa)a senovka grecka(fenugreek) lebo obsahuju vacsie mnozstva Diosgeninu, z ktoreho si telo vie vyrabat rozne hormony podla potreby.
Inac uvedeny katalog ma poriadne vysoke ceny!!.
Divim sa ale, ze ti neporadil cinsky Dong Quai(angelica sinensis, cinska angelika nazyvana v Cine aj zensky zen sen)