Je spravna druha sanca vo vztahu?

Lenuska515

Ahojte, tiež by som potrebovala poradiť. Mala som vzťah, ktorý trval asi pol roka. Prišla som mu nato, že si píše z jednou babou a bol s nou na káve!!! , z iných zdrojov viem že spolu nič nemali a on mi to odprisahal. Po tom ako som mu povedala že to viem ho to mrzelo ale ja som to ukončila. Teraz sme od seba asi 8 mesiacov a on mi hovorí že ma miluje a že to ľutuje,a chcel by za tým všetkým urobiť hrubu čiaru. Veľa krát sme riešili prečo sa to stalo kde sme obaja urobili chybu a kde to viazlo. Zvažovala som každé pre a proti a neviem, či sa oplatí dať mu šancu. A ja ho mam stále rada.

kachnicka

Dolezity je hlavne dovod toho prveho rozchodu. Pokial ide o neveru, ja by som tomu uz druhu sancu nikdy nedala. V minulosti som dala dokonca az dve sance, ale teraz uz zastavam pravidlo, ze rozbity dzban sa uz zlepit neda bez toho, aby to bolo vidiet. :)

wowo1

vzdy sa to potom vyhadzuje na oci. Ani ty sa mozno neovladnes a budes jej toniekey vycitat este aj rok po tom.Len si myslim ze na neveru mala dovod,,niekde hlbsie psychologicky..to znamena ze mozno nema perspektivu ten vztah, pre to by som este nejaky cas chodila s tym clovekom ,nech sa preukaze ,,ci si vlastne tak dobre rozumieme, ci nahodou tou neverou neriesi podvedome problemy co mate vo vztahu.

bez mena

našťastie som v skutočnosti nemala takú príležitosť, ale myslím si, že odpustiť sa dá ak to ten druhý skutočne oľutuje. Avšak dokázala by som odpustiť len 1x!!! a dosť!
Ak niekto urobí tú istú chybu aj druhý krát, tak tam už nie je pomoci. KONIEC!

sisisissi

pripaadas mi ako prijatel tej dievciny z emy toto som teda naozaj nechcela...
mylsim ze ano, odpustit sa da, ale rva dlho kym sa znovu vybuduje dovera. ale ak je tam obojstranna laksa, terba dat druhu sancu, cim kor tym lepsie.

nice

Vsetko sa da odpustit ked cloveku zalezi a miluje. Odpustila som neveru, ale ten clovek sa nezmenil. Kazdy sme rozdielny...silnejsi, slabsi. Ak je zaujem o napravu z druhej strany da sa to.

1eny1

jasné existuje. Skôr si myslím, že ich to ešte viac spoji. ALE: záleží aj na okolnostiach, lebo keď niekto podvedie neskutočne veľa ráz, tak je to zbytočné. Ale keď nikto bezhlavo a ľutuje to, tak by mal mať ešte šancu. A taktiež záleží či veľmi ľúbiš alebo už je to taká nenávisť.

[zruseny12]

...urcite sa moze dat druha sanca...jasne,ale zalezi na tych dvoch ludoch...
...osobne som riesila,neveru/da sa odpustit,ked ten nevernik si to uvedomi,a zmeni sa...a nebude sa to viac opakovat...NEVERA.../