BOjujem za to aby som bola dokonala lenze...

Príspevok v téme: BOjujem za to aby som bola dokonala lenze...
bojujem

lenze sa mi to nedari..
mam 16rokov a dost vela problemov ktore ma trapia:
1.mma vysku 175cm a vahu 74kil-stravujem sa pravidelne(4krat denne, male porcie prevazne zdravych jedal), sportujem mmaximalne ako mozem(teda len brusaky a tak ziadne behy)
2.trapia ma velke prsia:(na hrudniku mam odbov 119cm:(pod prsiami 97cm:(
3.som sama vyrazka v poslednom case je vyrazok cim dlaej tym viac...cistim si tvar sirovim mydlom, Sb liehom jeden cas som mala aj hormonalnu liecbu no nic nepomaha:(
4zuby si umyvam 4krat denne bieliacimi pastami z lekarne..lenze oni su cim dalej tym zltejsie....

co mam robit aby som bola aspon trochu dokonalejsia?

catherin

Vsetko sa zacina v hlave, moja. Zacni pozitivne mysliet. Ked cvicis a pravidelne sa stravujes je to dobre, pokracuj. Chce to cas este sa naozaj len vyvijas. S vyrazkami by som ti poradila navstivit koznu lekarku (ja som ich tiez mala a uz nemam ziadne) a zauby??? Hygienu dodrzujes, mozno si to len nahovaras, prirodzeny zub nikdy nie je uplne biely, ale popytaj sa zubarky. Hlavu hore a bud stastna.

[zruseny12]

ajja...tak to je pravda...a 16rocne dievca sa este aj vyvyja...takze v 18rokov moze vyzerat uplne inak...mozno,to len zle napisala,zle sa vyjadrila,ze to tak ani nemyslela...ako napisala...ten nazov temi...hlavne to slovo dokonala...

ajja

Ty nam tu pises o fyzickych "problemoch", ktore su len malou sucastou akoze dokonalosti. Vacsim podielom k akoze dokonalosti prispieva tvoj vztah k ludom, k zivotu, tvoje vedomosti, empatia, atd. To casom pochopis, neboj. Nesustreduj sa privelmi na svoj vonkajsok, skus skor rozvijat svoje vnutro.

[zruseny12]

bojujem...takze vaha,by mohla ist dole na 64kg,ale to uz zalezi na tebe a na tom ako budes s tymi kilami sa citit...
prsia,ako uz pisala sandy...neries...
a vyrazky,si este v puberte,moze to byt hormonmi...a nemusi...
skus pouzivat PSYLLIUM precisti ti to nie len plet,ale aj creva...
na plet je dobry aj BIO PYCNOGENOL/kupis v lekarni.../
a zuby?tak zver sa skor odbornikom...
vacsinou to tak byva,cim viac clovek nieco chce a po niecom tuzi,tak to nemoze dosiahnut...
VELA STASTIA V PREMENE...LEN NEZABUDAJ,ZE AJ TAK NIKDY DOKONALA NEBUDES,LEBO NIKTO NIE JE DOKONALY...

kikulka

podľa mňa,ak si upravíš hmotnosť,zmiznú aj tvoje ostatné,,problémy"...ženy najskôr začnú chudnúť v poprsí a pleť sa tiež zlepší,keď schudneš,lebo to je dosť kíl a tie zuby,no neviem,ale možno je to aj zložením tvojej stravy,lebo veľa potravín farbí zuby,alebo je to žalúdočnou šťavou,no proste ja to vidím tak,že treba schudnúť aspoň 10kíl

jablonkaa

no, naozaj, keby si napisala, ze chces dobre vyzerat, ale byt dokonala..... to sa ti nepodari. nie je na svete nikto dokonaly. su ludia, ktori dobre, pestovane vyzeraju a je to hlavne vdaka ich starostllivosti o ich zovnajsok - je treba najma zvolit vhodny uces, vhodny make-up, najst si spravny styl obliekania a dodrziavat zasady spravnej zivotospravy.

ivka.

mať tvoje problémy tak by som bola najšťasnejšia na svete. fakt. ani si nevieš predstaviť, čo všetko musím ja prežívať a zvládať. teš sa, že si zdravá !!!!!