zase len hystericka zena?

demesy

no..ako tak som to poriesila, porozpravali sme sa o tom, dokonca aj o buducnosti, a tolko co sme nahovorili na poslednom rande sme nekecali dokopy asi za posledne 3 mesiace. nasla som si aktivitu, nebudem zavesena len na nom a uvedomila som si ze je vytazeny a keby som ako chcela casu na mna tolko mat nebude. tolko v skratke, ale ubezpecujem ze z niektorych veci som neupustila a v rozhovoroch budeme postupne pokracovat.

kla.ra

ja to mam uplne rovnake, sa mi zda ako keby som chodila s KKQ :P
ked mi nevenuje moc pozornosti, alebo ma nepochvali, ked sa kvoli nemu pekne obleciem, hodim vysoke opatky a on si to ani nevsimne, no vrr...
tak potom hladam kazdu blbost, na take male poskriepenie, lebo potom to riesime, venujeme sa sebe a on je vacsinou potom pozorny a mily...a ono to chce len obcas male uznanie...

kkq

desire, dobre si to povedala, bolo by jednoduché vzdať sa a nechať ho či ju tak, ale tak treba to skúšať, lepšie mať talianske manželstvo s láskou ako normálne bez lásky, či???

desire

kkg, no to je mile ze si jej doniesol len tak ruzu, ja som od mojho dostala kvety na narodky, ale aj tak ich on sam nekupil, lebo vie, ze milujem ruze, takze on by urcite kupil ruze. Ale kvet len tak? hahaha, mozno keby ma pochovavali, vtedy by som dostala. Ale poviem ti, ja vobec neciham na to ked ypovie nieco nespravne, ja sa nenavidim hadat,lebo po hadkach sa trapim len ja a to je o nicom. A ked sa on trapi, tak to dokaze naozaj perfektne skryvat. Sa cudujem, niekedy to bol tak citlivy chalana teraz, uf, skoda hovorit. Mne staci trocha uznania, pozornosti a mozno niekedy aj ten kvet:-) ved aj ja mu hocikedy kupim nejaku malickost, ale viditelne nejak si to asi nevazi. Ale povie ti, neviem co by som bez neho robila. Lubim ho a nenecham ho koli tomuto, ja sa nebudem vzdavat. To by bolo najlahsie. A aj tak koli nemu soms a vzdala veci a ktroych mi zalezalo, tak chcem aby to malo aj nejaky vyznam.

kkq

ale poradím Vám, začnite sa správať k tým svojím tak ako oni k Vám, keď oni nepravujú naklonnosť tak to nerobte ani Vy, a nie je pravda, že im to nebude vadiť, aj keď povedia že ok. Po čase im to bude chýbať a dôjde im to, že aj Vy to potrebujete. Tak to robí tá moja, i keď ja nepatrím rozhodne k tým, ktorí nedokážu povedať ľúbim či milujem, s tým pochválením zovňajška je to už horšie, ale......napr. tento víkend som jej doniesol len tak ružu. Dobré nie? A za odmenu, akože ma takto mení k lepšiemu, tak ja ju mením tiež. Snažím sa nevšímať si tie jej drísty a kecy ohľadom mňa, a tie jej prudké zmeny nálad a poviem Vám, že keď si ju tak dlhšie nevšímam, tie jej fakt blbé otázky,blbé preto, lebo ani jedna z odpovedí nie je správna, lebo keď poviem áno, tak je zle, lebo.... a keď poviem nie, tak je zle lebo..... tak sa potom celý deň nič nepýta a ja mám kľud. To sú proste otázky typu dostanem Ťa, aby som mala dôvod sa hnevať, a len čakám kedy použiješ nesprávne slovo, či vetu a už je na koni a bla bla bla.

kkq

ach baby, čo máme s Vami robiť? :-D Robím si srandu. Čo by sme robili bez Vás, to je otázka! A čo by ste robili Vy bez nás?! Všetci sa tu sťažujeme, či chalani či baby, jeden na druhých ale povedzme si pravdu, keby sme tú našu druhu polovičku nemali, bolo by nám lepšie? Mne sa podarilo prežiť víkend bez väčšej ujmy na nervoch, čo sa u mňa a priateľky nestáva často, takže som optimistický. :-D Ale keď ma niečo naserie (bude to skoro, to poznám) tak sa sem prídem vykecať, lebo minule, keď som to tu všetko vysypal na ňu, tak mi bolo lepšie.

desire

vies ale co s nim vyriesit? Ved on mi povie, ze nemusi mi vraviet, ze ma lubi, ze ked to viem, ked sa "vystrojim", tak povie mi, ze nemusi mi vraviet, ze som pekna, lebo to som vzdy a proste takto dalej a dalej. S nim nic clovek nevyriesi. Vies ja viem ze on ma taku povahu a navyse nenormalne komplikovanu. Viem ze ho ezmenim,ani nechcem,ale ked mu to budem stale dokola omielat, tak sa len hadat budeme.

aandrejkaa

no ja som to nemyslela tak.... ja som len písala o vlastnej skúsenosti... takto to bolo u mňa.

no ja neviem, ja som s mojím priateľom kratúčko zatiaľ, ale u nás je "varený, pečený" a ja u nich tiež...

v každom prípade by si to mala riešiť - s ním a nie tu na fóre, tu ti môžeme dodať akurát tak podporu, ale nemôžeme za teba vyriešiť tvoj problém... a vyriešiť ho, čo najskôr, lebo keď to prerastie cez hlavu...

desire

no ja si na jeho rodicov nemozem stazovat a ani kriveho slova povedat, su perfektni. Este kolkokrat jeho napominaju, ze ako sa sprava. LEb napr, ked on je u as, ja ho obskakujem, ci je to s jedlom alebo s pitim, ked u nas nahodou spi, vzdy mu pripravim ranajky do postele, akoze somarina,a le podla mna laska sa prejavuje v malickostiach. KEd som ja u nich, sama si vsetko beriem, akoze som tam skoro uz ako doma, travila som tam vzdy velmi vela casu. No ale tiez nepotrebuejm pocuvat kazdu chvilu, ze ma lubi a ody na moju osobu,ale proste chyba mi to, ked mi to dlho nepovie. A najhoirsie je, ze ked sa pohadame, presne vie, co ma rani a je ku mne ta odporny ze az. A najlepsie na tom vsetkom je, ze on vyvola hadku,elbo ma chut sa hadat a zacne vsetko valat na mna. Obcas je to fakt strasne. Ale zase ako som pisala, su obdobia, kedy je uplne super. No jedine si zvyknut,ale najhorsie, ked je take blbe obdobie a clovek ma aj svoje problemy a nemoze sa o neho ani opriet,lebo m povie, ze mna trapia take kravony. Ale on to moje srdiecko nepochopi.