leukemia

RNG

Cukry nesporne podporuju candidu a plesne A tieto , ked sa dostanu do kostnej drene poskodzuju tvorbu krviniek aj krvnych platniciek. Inac produkuju aj mutagenne=rakovinotvorne toxiny, takze je tas jasne spojenie aj s rakovinami.

Dalsie detaily a tvrdenia extra nepodporujem, ale tato zasada je nesporna

janka tomi

OD mira: Hlavnou príčinou leukémie je strava, pozostávajúca z uvoľňujúcich a povzbudzujúcich potravín - ovocie a ovocné šťavy, hlavne tropické, sladké a chladené nápoje, nápoje a potraviny s cukrom, chemické aditíva, lieky /alkohol a drogy /, káva, tučné a olejnaté jedlá, mliečne výrobky.

Toto je skopírované z príspevku od mira

MackaVoVreci

janka tomi: mira predsa nepise, ze je to zo stravy, ale ze stravou sa da ovplyvnit schopnost tela bojovat s chorobou. ved ani netvrdi, ze je lekarka. je mi luto, ze si prisla o tak vela ludi, ale mira za to nemoze.

RNG

Janka, mira ma hodne pravdy v tom tvrdeni. Zaplesnenie tela a nedostatok roznych zivin je zalezitost vyberu stravy.
Telo reaguje velmi na to co jeme a z malokrvnosti sa da vypochodovat zmenou diety, pripadne branim roznych doplnkov potravy, podla potreby tela.

janka tomi

PRE mira:

No asi teraz odpadnem. Tak hlavnou príčinou leukémie je strava, no toto som nezažila. Strava je vo väčšine prípadov dôvodom anémie a to sideropenickej. Čo je úbytok Hb v krvi. Panebože nepíš sem. Ja som liečená na hematologické ochorenie, mám to vrodené, a ty tu píšeš o strave. No mať takých lekárov ako si Ty, tak už sme všetci mŕtvy.
V mojej rodine zomreli traja ľudia na leukémiu a ver, že nebola zo stravy. To, že lekári nevedia z čoho vznikajú abnormálne bunky????? No moja, pre mňa je dôležité, že to vedia zastaviť.

janka tomi

Dobrý deň,

pevne dúfam, že mi stihne niekto odpísať, než sa odoberiem na odber kostnej drene. Mám len jednu otázku, mám stredne ťažký stupeň chronickej anémia, leukopéniu a aj mikrocytovú hypochromu. Som sledovaná už 7 rokov, ale to som mala len ľahkú anémiu. Príznaky,,,,? No neboli, až teraz sú a to o nich už dávno viem, len mám otázku, je možné aby bolo toto spôsobené zlou funkciou KD? Idem na odber, z ktorého idú robiť: cytologiu, imunofenotyp a cytogenetiku. Potom mám ešte otázku asi na odborníka, alebo niekoho kto sa s tým stretol. Je možné, aby mi vďaka tejto chorobe kolísale citeľne TT? Mávam cez deň teplotu, ale napr. dnes mi je ozaj na nič, ani sa človek nemôže hýbať a TT som si namerala 34,4. Čo to môže spôsobovať? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

mira

Stryko nemusi cakat az kym bude najhorsie a moze so sebou nieco robit uz teraz. Ak konzumuje casto potraviny ktore som uviedla vcera o 7:20, mal by zmenit styl stravovania a zivota, pretoze skor ci neskor sa k najhorsiemu moze dostat.

evelina

kolko zvyšených leukocytov je uz nebezbecnych a ide o život? minuly tyzden zistili strykovi 80000. viem ze rozhranie je 5000-10000.

RNG

Len chora dren moze produkovat abnormalne bunky.
Dren teda treba liecit. A nielen protirakovinnymi, ale aj protipliesnovymi, na to je dostatok medickej literatury.
Zialbohu ani bezny onkolog ani hematolog nestuduje novsie a medickym priemyslom potlacane vyskumy jednotlivych lekarov, co maju uspech s liecenim leukemie inym, nez farmaceutickym chemickym pristupom.