SKOLA ..spoluziaci :-((

Príspevok v téme: SKOLA ..spoluziaci :-((
petka005

ahojte.prosim vas pomozte mi :-( strasne sa bojim chodit do skoly kvoly spoluziakom. som tichsia, neviem sa branit a kvoly tomu ma nemaju radi. vsetci len piju, fajcia a ked som ja taka neni tak uz je zle :-( nemam s nimi nic spolocne, preto sa s nimi moc nebavim a preto som taka ticha. medzi ludmi s ktorymi si mam co povedat som uplne ako vymenena. a este mam taky problem, to je asi najhorsie. mam spoluziaka, ktory neustale otravuje vsetky baby, aj mna...tym ostatnym to ani tak moc nevadi a ak ano, vedia mu nieco povedat..ale ak mne nieco robi tak neviem sa branit a potom sa hanbim, cela trieda cumi a smeje sa na nom ze co robi.. :-(( normalne ma obchytkava, dovoluje si a tak..a ja neviem co mu mam povedat...to, ze mu poviem ze nech mi da pokoj a taketo nepomaha..:-(( prosiim pomozte mi..poradte mi co mu mam povedat aby ma uz takto neotravoval a prosim vas este o radu co robit, ako sa spravat, ako dokazat sa rozpravat s tymi ludmi v triede ..nechcem byt stale taka utiahnuta ked naozaj som taka neni..iba v skole :-((( normalne sa tam bojim chodit kvoly spoluziakom, bojim sa ze co mi povedia, ze sa nebudem vediet branit, ze sa mi vysmeju, budu si robit srandy.. :-(( prosiim pomozte mi lebo takto zit nemozem :-((

bobrik22

My sme tiez mali take nieco v triede a tiez som sa jedneho pekneho dna nastvala a strelila milemu srandistovi...odvtedy mi dal pokoj. Bud k nemu zla, povedz mu nech sa ku tebe nepriblizuje. Hlavne nieco rob, lebo ked uvidi ze si pasivna, bude si dovolovat viac a viac....Ak to uz bude fakt neznesitelne, porozpravaj sa s triednou ucitelkou, nech to ona riesi

analfabet

Jednoznačne to nenenechaj len tak može ta to neskor poznačiť.Skus na toho Debila cez kamarátov.Jednoznačne si potrebuješ vybudovať rešpekt!! Cím skor stím niečo urobíš tym lepšie porad sa o strategii svojích najbližších!

petka005

vsade..hlavne na zadok..sedim a on si sadne ku mne a v kuse ma otravuje, blbe reci ma..ja uz neviem ako sa mam branit, co mu mam povedat???

leerka

no neivem, skus neak zistit, preoc si taka, ked so svojimi kamaratmi ticha nie si..... a ja som tiez mala taky problem so spoluziakom ako ty,...len ma neobchytkaval, ale stle mi cez prestavku s lavicou hybal, nadvihovat....a tak som sa raz nasrala, postavila som sa a strelila mu poriadnu facku, kretenovi...a on mi ju chcel vratit... to si mala vidiet ako sa vsetky baby postavili v triede a isli ma branit.... lenze my sme boli dobry kolektiv a ja som strasne drza, velka papula.....skus to neak prekonat....nenechaj to tak, nema ta co ohmatavat...a kde ta ohmatava?