prestavam ho pritahovat?

Príspevok v téme: prestavam ho pritahovat?
telka.21r

ahojte.mam pocit ze moj priatel uz po mne sexualne netuzi.nie sme spolu casto a ked spolu sme a ja sa chcem milovat tak on iba caka co preto spravim, a ked sa snazim ho vzrusit tak to vobec nema uspech. hovori ze je unaveny. ked sme spolu cez noc da mi dobru noc pobozka ma povie ze ma lubi a spi. inokedy sa na mna vrhol kedkolvek a kdekolvek. sme spolu uz rok no mne sa nevidi ze by to bola nejaka dlha doba.. neviem co si mam o tom mysliet.ja sex potrebujem a ked som s nim mam velku chut a preto neviem co je zle, ked on po tyzdni ten sex nechce. je to normalne ze chalan dokaze vedla dievcata spat bez toho aby sa aspon o nieco nepokusil pretoze je unaveny? alebo sa malo snazim ja? prosim vas o vas nazor. naozaj neviem co si mam mysliet. je to moj prvy priatel a nemam s tym moc skusenosti.. kamaratky mi hovoria ze ma podvazda a preto nepotrebuje sex so mnou.

monica

Baby, to je to najlepsie ked sa viete porozpravat s priatelmi uplne o vsetkom. Mala som uz dlhsie vztahy, ale poslednych mesiacov mam asi najuzasnejsieho chlapa na svete:) Rozpravame sa uplne o vsetkom. Sex nieje vobec ziadne tabu :) Bola som na zaciatku vztahu prekvapena,ze sa ma pyta co sa mi paci a ako to ma robit.Ukazali sme si to doslova.Takze aspon kazdy vie, co sa komu paci :) po kazdom milovani sme sa o nom rozpravali, povedali co sa nam pacilo a tak..:) Proste zhodnotili.A to je to najuzasnejsie co moze byt.Pomoze to vasmu sexualnemu zivotu a vlastne aj vztahu .. :) Nikdy som neverila,ze sa budem s priatelom otvorene rozpravat o tom aky poohyb jeho jazyckom tam dole sa mi paci :) Takze telka som velmi rada,ze ste si to vysvetlili :)

kika.

telka, tvoj priateľ je asi faj, keď sa vie takto otvorene porozprávať. tak ti držím palce, nech ste šťastný, aby ste si rozumeli duševne aj telesne. a ak sa máte radi, nech vám to ešte dlho vydrží.ahoj

telka.21r

ze by som si skusila ten parfem kupit?:D kika tak ja som mu narovinu povedala ze cim to je ze ked sa aj snazim sa s nim milovat on nechce. je to aj tym ze je naozaj unaveny lebo naozaj pracuje dost, ale hlavne povedal ze sa citi ako keby iba on vyvijal iniciativu a niekedy ze mu pripadam akoby som sa ani milovat nechcela. ja sice vzdy ked chcem tak mu to naznacim alebo sa zacnem pokusat ale ocividne to nebolo dost jasne alebo ako to mam povedat :)) proste chce aby som ho poriadne nazhavila. nie len on mna. tak sa musim snazit viac. neviem ako je to u vas, ako moc sa snazis, ale je naozaj dobre sa narovinu spytat. tak skus a potom daj vediet ako si dopadla ;) hadam ti povie narovinu ako ten moj mne. aj ked som ani necakala ze sa k tomu ten moj vyjadri. myslela som ze sa nejako vyhovori ako to on ma vo zvyku. a som fakt rada ze sme sa porozpravali.a tiez chce analny sex ale ja nechcem. na to nie som naozaj pripravena zatial. ale ak by strasne chcel tak sa o to pokusim..

kika.

existuje, najdeš na googli. kamoška kupila v sexshope a vraj účinkuje, lebo ju muži začali obletovať.
-
telka a ako a čo si sa ho opýtala? poraď, prosím.

telka.21r

dala som na radu monici a som sa ho na to spytala. celkom sme si to vysvetlili takze som ovela spokojnejsia. takze dakujem velmi pekne :)) ja sa s nim viem porozpravat o hocicom ale aj tak som chcela pocut nejaky nazor.

monica

Boze baby.. Ale predsa polnohodnotne vztahy s priatelmi su take,ze sa v nich dokazete porozpravat o vsetkom..tak do toho!

ikuska

hm mne sa to tiez niekedy zda ze sa mu uz nepacim.co som malo sexi...ja si nenamyslam ae myslim ze som neni na tom az tak zle...

kika.

mám ten istý problém ako telka. skúšam všeličo, no asi ho už tiež nepriťahujem.
telka: že by sme skúsili parfém s feromonmi, čo tu niektorí reklamujú?

ale ja sa priznám, že môjho láka skúsiť análny sex. ja som to ešte nedovolila, ale možno ho skúsim, aby sme mali zmenu.