Záha

monica

chester uz si nasiel?poradim ti.. vecer nejedz vobec, teraz sa vyhni dzusom, sladkostiam , mastnym veciam kym to neprejde.. nepi mineralky, mlieko ani nic co byva zauzivane ked mas zahu.kadejake iskricky..nepomoze to ( najlepsia je cesta voda)A ak ti ot bude dlho pretvrvavat chod k obvodnemu a pytaj sa na gastroenterologiu.. A tam ti urobia vysetenie, daju lieky..

andrej29

Možno som smiešny, ale určite nebudem dávať otázku ohľadom chovania koní do sekcie o autách, tak sa nečuduj, že si z Teba uťahujem :)

Chester

Andrej29 si smiešny,mal si si riadne prečítať,čo som napísal. Ja som napísal,že to tu síce nepatrí,ale píšem to tu iba preto,lebo do tejto sekcie podľa mňa chodí najviac ľudí. Ty múdry...A díky Monica, idem si to hneď pohľadať.

andrej29

Som rád, že konečne niekto prišiel na to, že si tu robím srandu :)
Ako môže niekoho napadnúť dať otázku ohľadom pálenia záhy do sekcie SEX? :)

monica

tak toto je riadna blbost :D:D Vacsiu som este nepocula.. Ach... ja trpim na ochorenie zahy resp. reflux pazeraka uz dlho.. Najdi si temy v chorobach alebo ostatne a je tam vela..o zahe RNG vsade vysvetluje,ze palenie zahy vobec nieje o prebytku kyselin ale prave o nedostatku.. Pohladaj a precitas si..

andrej29

Nie, tak som to nemyslel.
Sexuálnou zdržanlivosťou som myslel, že sa máš sexuálne zdržovať najviac, kde sa len dá, teda čo najviac sa venovať sexuálnemu aktu, pomôže to uvoľniť kyseliny, ktoré Ťa pália v danej oblasti.