Slaba erekcia...jak ho postaviť?

Príspevok v téme: Slaba erekcia...jak ho postaviť?
jurosik

Caute, pls poradte mi ci neexistuje nejaky overeny sposob ako by sa dala zvysit alebo zlepsit erekcia, nejakym normalnym sposobom. Sexuologovia radia viagry a tieto sprostosti, no moc tomu neverim. Teda erekciu mam, no ked pride na lamanie chleba, nie je z coho strielat :( pls o radu, no stve ma to hodne a nechcem stratit vztah.

andrej29

Zasmial som sa :)
Treba si pozrieť zloženie "zázraku" VirgX a zistíte, aká je to hlúposť veriť reklame.
Žiadna klinická štúdia nedokazuje jej funkčnosť a viete prečo?
Pretože nefunguje.

andrej29

Vieš jurosik, pre Tvoje veľké sklamanie sú Viagry a iné "sprostosti" jedine skutočne fungujúce chemikálie zlepšujúce erekciu, ktoré si môžeš legálne zaobstarať.
Všetky ostatné prípravky majú spoločné jedno: nefungujú.

leilia

Skus si na chlapceka pocas erekcii hodit uterak a posiluj, hore, dolu, tak ako vies, aby nespadol uterak. Urcite si ho posilnis a mozno bude z chlapceka rychlo chlap.

Piskotka783

Nemôže to byť tým,že si nervózny alebo sa bojíš že zase stratíš erekciu? lebo väčšinou to býva psychického pôvodu.. nesústreď sa len na samotný akt,ale na veci okolo toho,napríklad by si to tvoja priateľka mohla pred tebou sama robiť,to môjho priateľa veľmi vzrušuje,alebo taký kvalitný orálny sex nie je na zahodenie..treba si užívať všetko čo sex ponúka a zbytočne sa netrápiť ak to niekedy nejde..veľa šťastia:)