mam nesumerne prsia.. som sama?

Terinka6546

Aj ja mam nesumerne prsia a trapi ma to prave mam take dobre do ruky a lave treba zbierat....ale raz to hadam bude lepsie, ak nie bude plastika, pockam tak do 21 (este 2 roky )lebo sa hambim za ne a nepripadam si sexy

alz-bee

Clovek je tvor nesumerny. Ci je to velkost ruk, noh a u zien hlavne prs. 99% zien ma jeden prsnik vacsi, nez druhy. Tiez ma rozculuje, ked mi z podprdy jeden prsnik furt vylieza, ale co uz s nim:) Hlavne, ze ich mam a som za ne povdacna. Ked som bola mladsia, tak som ich mala viditelne nesumerne ale teraz mam 20 o chvilu a ako tak sa rastom dobehli:)) I ked niekedy som mala pocit, ze sa predbiehaju v raste,raz bol jeden vacsi, potom druhy:) Treba si cenit to, co nam priroda nadelila i ked pochopim, ked si da aj niekto plastiku prs. Ked to ma tej zene pomoct mat sebavedomie a mat samu seba radsej, tak preco nie..

messa

Aj ja mam jeden prsník väčší ako druhý...=(Aj ten väčšií je maly...a dosť ma to trapi.....len newem ci este narastuu...pochybujem!=/INak mam za chvilu 18...=/

stelina

hormonalna porucha,..hmm o tom so nerozžšľala a asi ani moja gynekologička nie, hormony som brala,..tak asi to doktorka riešila, neskor i hormonalnu antikoncepciu, čisto s týchto dlvodov, že su tam hormony,..a to i koli tomu že mám škaredu pleť, snažila som sa pleť riešiť,..medzitým ženské problemy,..a skončila som na roacutane, 6 mesiacov, len mi zničilo pečeň, a s pleťou žiadne výsledky,..a teraz berem štvrtý mesiac aloe vera na detoxikáciu, tiež žiadne výsledky, zatial, ja neviem, som akási divná,pleť škaredú, nesumerne prsia ..a so sebavedomím možem ísť tak na blší trh. neberem už žiadne hormony, ani lieky, už nedovolím tej chemii aby ma ničila zvnutra a robila mi len ďalšie problemy s pečeňou,...to nepotrebujem po tolkýah i antibiotikách pred tým roacutanom a hormonálnej liečbe, sa s tým musím asi jedine zmieriť ked to nepomohlo.

katu5ik

Budte radi že este prsia mate!! kolko zien pride o prsnik kvoli rakovine a myslite ze to ich trapi?? su radi, ze ziju.. ako..ja mam tiež jeden mensi asi o pol cisla alebo o cislo a no a?:D s priatelom sme sa o tom rozpravali, niekedy z dobrej chvile sa aj v dobrom zasmejeme.. ved ani chlapi nemaju gulky rovnake;) :D:D netreba to brat tragicky:):) pokial to nie je extrem..

stelina, ak je to tak ako hovoris, nemas nejaku hormonalnu poruchu?? ... alebo tak? .. dve cisla je už asi vela, neviem ti povedat.. ale podla mna, ak si najdes normalneho rozumovo zreleho priatela, tak tvoje prsicka bude milovat prave preto ake su :)

ronaldo

shouna: nevymyslaj somariny :) vacsine chlapov je uplne ukradnute ci mas sumerne prsia alebo nie. nehovariac o tom, ze ked budes sikovna pri sexe, tak budes pre neho ako bohyna aj keby si neviem jak vyzerala... :)

shouna

nie si sama, aj ja mam podobný problem,..mam pocit že sa so mnou priateľ rozíde, lebo ešte sme nemali sex,...a ani som sa pred ním nevyzliekla, ani nič, proste, neviem čo mám robiť,k rozmýšlam nad plastikou, ymenšením toho jedneho väčšieho, ale neviem čo mam robiť

stelina

pre boss -ale ja som napísala o dosť väčšie, a to je neprehliadnuteľné,..mám obavu, že niekedy ide o pol čísla, ale u mna je to veľký rozdiel. jeden košík na C a druhý na A. nieje to v poriadku, boss.

dadana

tiez mam takyto problem ... pravu mam mensiu a to dost viditelne ... priatel o tom vie, a nevadi mu to narozdiel odo mna ... jemu nevadi nic na mojom tele ale mne naopak ano :o((

merien777

Nemaj strach,ze si sama,som na tom rovnako.Treba si vsak uvedomit,ze kazda polovica tela nie je s druhou uplne sumerna.Niekedy sa to prejavi vo vacsom prave na dekolte,to vsak nie je ziadna vada zeny a preto sa netreba podcenovat.Nerieste to,co sa neda ovplyvnit a lubte tych,ktori maju tolko intelektu,ze taka malichernost im urcite nebude prekazat.:)