Chy ba v komunikácii

Príspevok v téme: Chy ba v komunikácii
6irim

Cítim sa ako strašne nepotrebný človek, mám pocit menej cennosti a nakoniec ešte aj môj priateľ so mnou nejako vynecháva. Celkom sa mi vidí, že by som nemala sa pýtať na veci, ktoré by sa ma mali týkať.
Celý večer komunikuje s počítačom, ja neviem s kým a nakoniec keď sa ho spýtam že s kým komunikuje, povie mi že teraz má rozpísanú správu a musí rozmýšlať. Je to potrebné aby som to vedela.
Ako by som sa mala dostať na stav, že mi to bude jedno a že on sa bude trocha o mňa zaujímať?

6irim

wowo:
JA som to aj urobila že som mu skontrolovala históriu a aj telefón. Cítila som sa ako neprehliadnuteľná krava. Bolo to dávnejšie a našla som ako si tam mailuje s nejakou sliepkou z nášho mesta, dokonca tam boli rozpísané zážitky a všetko čo spolu v oný deň prežili. Nakoniec som ho zobudila a prišla som na to, že som histerka, pretože moj drahý sa drží verzie ZATĹKAJ, no a bola som otočená na krepú. Keď som mu povedala aby si teda dopisoval, že aj ja si rada pripomeniem s minulými chvíle pohody, druhý deň mi povedal aby som to nerobila pretože je to vraj citujem: SLIEPKA. No a skončilo to pri dôvere. Síce nadštrbenej ale dôverujem mu, vraj si prestal písať. Cítim niekedy klamstvo ale neviem ho dokázať. Niekedy mám pocit že sa so mna stáva paranoik. Ale ja schcem veriť. No nie za každú cenu, pretože ružové okuliare mi sám viacerými klmstvami zložil z nosa.

wowo1

ak ho podozrievas..ze komunikuje s nejkou y netu,tak ,,ho skontroluj, kludne mu povedz ze si to chces precitat,,ale tak aby ti neukazal nieco ine,,prid k pc, a precitaj co pise,..alebo si kukni historiu netu..Inak si s tou blbou knizkou mars veusa,,,no sorac,,ja ju nemusim je to pre zeny, ako muzovy ist v ustrety,je to ODPORNA SUBMISIVNA KNIHA, kde zeny maju robit to co uvidia muzovy na ociach a dopada to presne tak ,ze si ta ten muz nevsima.je rozmaznany a egoista.Poznam vela muzov ktorym netreba nijako specialne vyjst v ustrety a komunikacia funguje 100percentne.Ale ak zas ten tvoj velmi maka, tak ho pochop robi pre vas oboch prachy,Najdi si svoje hoby.ale aspon cez vikendy nech sa ti 100 percentne venuje a nie praci

ShaulaThalit

Vies... ono to je tak, ze muzi hovoria inym jazykom a zeny zasa inym...A preto vznikaju takto nedorozumenia, teda...inak to neviem nazvat. Precitaj si knihu? Preco su muzi z Marsu a zeny z Venuse. Tam je vsetko, cela problematika rozpisana. Ale to len okrajovo hovorim. Pokial muz nema o teba zjavne ziadny zaujem, o tvoje vztahy s okolim, tvoje zazitky, aktivity, tak sa na neho vykasli. Nema to v tomto pripade zmysel. Ak ta vsak lubi, a bla bla bla a jediny problem spociva prave v tomto, tak skus si fakt precitat tuto knihu a riad s apodla nej. Je velmi dobra. Musis najst spravnu cestu k muzovi, ako s nim komunikovat a on ti to vrati spätne.
ver mi...

okoloidúca

Urob si program, z ktoreho on bude vynechany (kamosky, fitnes, kino, divadlo, babska jazda)a vyzeraj stastne. Ak ta ma rad, zacne sa o teba zaujimat, ak sa zaujimat nezacne, tak si mu lahostajna a potom sa zariad podla toho.