pohlavna choroba na prvykrat?

jajka001_

ja som otazku pochopila. uviedla som to ako priklad nakazlivej choroby. je to jasne, že nakaziť sa mozes aj ked mas to stastie a prvykrat to nechytis. a akej chorobe konkretne hovoris? preco sa vlastne pytas taketo veci, ty ju chces chytit ci co? na prvykrat ti to nevyslo, hm? alebo chces zistit, ci ta tvoj partner podviedol uz pred par mesiacmi alebo len teraz

musska

barbinka nema pravdu, zavisi od tvojej imunity. Je to ako s chripkou. Ak si v styku s niekym kto chripku ma, nemusis ju dostat, ak mas dobru imunitu. No ak sa vystavujes infekcii castejsie, zvysuje sa aj riziko nakazenia.

barbinka

otaznicek?: čo je toto za otázky? koľko máš inak rokov? na čo chceš spať s takým človekom, ktorý má pohl. chorobu a ešte aj o tom vieš? Samozrejme, že to dostaneš na prvýkrát. snáď si nemyslíš, že si voči tomu imunná.

otaznicek?

Nepochopila si otazku :)Mne neide o to,ze ci od niekoho ineho,ale vravim vzdy iba o jednom parnterovi.Asi uvediem priklad aby ste rozumeli.Keby mal moj staly partner pohlavnu chorobu a ja som s nim spala,musim ju dostat hned na prvykrat ako sa spolu vyspime?Alebo ju mozem dostat aj po mesiaci,dvoch atd.?..

jajka001_

ked ides v autobuse s niekym kto ma chripku a nahodou ju nechytis znamena to ze od ineho ju uz nechytis? asi nie. ak si spala s niekym kto ma pohlavnu chorobu a nechytila si ju tak mas obrovske stastie.