ako často mávate sex?

technécium

baby čo vlastne chcú, má alkoholika hubuje, nemá tiež hubuje, zbožňuje ju nepáči sa jej to , nevšíma si ju vadí jej to a tak dookola, keď chcete meniť plienky najprv deťom a potom manželovi je to ok vybrali ste si to slobodne, je jasné, že šarm vyprchá preto treba mať asi niečo iné spoločné

6irim

Ahoj Anita, musska- pyžamo je aj u mna na téme. Vôbec si to ani nevšimne. KeĎ som raz kúpila sexi prádelko a poobliekala som sa ,povedal mi že kam ho idem nosiť. Do čerta je normálne, že sú egoisti?

annita

No babky vidim, ze sme na jednej vlnovej dlzke, to s tým pyzamom som sa zasmiala, pretoze presne to som zazila aj ja,musim koncit, ale snad si este vymenime nejake skusenosti na tomto fore, tema je jasna cize tu sa mozme navzajom povzbudzovat v ked nam bude najhorsie. Tak zatial sa majte

annita

Jasne, ja si tiez myslim, ze je to o tom, ze ma ma istu a hlada nieco nove, v podstate muzi su lovci, len ma to stve ze je proste taky, mam kamosky co maju tiez dlhsie manzelstva a klape im to a vobec to nie je o vyzore, tym nechcem urazit tlstejsie zeny, lebo naopak pre niektorych muzov su prave pritazlivejsie, ale mam kamosku co ma 9O kg a muz ju zboznuje, sexuju a nevyhladava ine moznosti, proste ju lubi a berie taku aka je a klobuk dole pred takymi muzmi.

musska

kvakinko, nerozumies, tu nejde len o sex. Myslim,ze to vysedavanie na notebooku nieje velmi romanticke. Ked svojmu pripravim romanticku veceru a sviecky povie "diky". Raz som si kupila sexy pyzamo a ked vosiel do spalne sa zacal smiat ze to co ma byt:) ked si naopak vezmem asexualne flanelove pyzamo,ked mi je zima, si to vsimne hned a sprdne ma ze vyzeram jak jeho babka. No neormalne nieco:)a je tiez pravda, ze o zaujem nemam nudzu,ale ked mne sa uz nechce zacinat nove vztahy, mna to uz nebavi...ALe je pravda,ze ked bola chladna aj ja, ze ked som si robila vlastny program s kamaratmi a kamoskami, ze som vela casu travila v kupelni,nakupila nove handry, hned mi zacali chodit zamilovane smsky ako ma lubi:)ale to vzdy len tak na chvilku,kym som sa nezacala spravat normalne

6irim

Kvakinko: ty si naše trable asi nepochopil. Nám nejde iba o zábavu a prcanie. Jede o princíp. No a takto si tu žijeme.
Povedala by som ti Anita, že ty si už doma, teba má. Ale stále ho láka niečo čo nemá a preto navštevuje stránky. Tak je to aj u nás. NAkoniec dneska sme sa svinsky pohádali, lebo som mu vytkla, že si ma neváži. Že by si ma teda mohol trocha aj všimnúť. No a buch dverami a už som sama. Ako to že som si dovolila hubu otvoriť? No a je po sexe. Chi:-)
Klamala som nie som sama - aspoň že mám psa.

pidko

Ahojte,mame tiez podobny problem s priatelkou. Ked sme sa spoznali pred pistimi rokmi bolo vsetko v poriadku co s tyka sexu,ale posledny cas je to toho maznania akosi menej. Maznali sme sa skoro stle,kazdy bozi den,bolo to vzajomne. Teraz castejsie musim byt iniciativnejsi ja. Rozpravali sme sa o tom a vraj je vsetko ok,len ma toho v robote vela. Doma robime skoro vsetko spolu,pomahame si navzajom,ale ked sa k nej zacnem tulit,tak nema chut. Ale cez den,ked niesme spolu ma silne reci a vecer si lahne a zatvori ocka a hned zaspi. Povedal som jej otvorene,ze ja potrbujem pravidelny sex. To ju nahnevalo a povedala mi,ze si mam najst druhu. Potom sa mi rano ospravedlnila povedala,ze ona nevladze. Ja som mlady,mam len 26 a priatelka 38.

annita

Kvakiko, keba boli romanticky zalozeny tak prave preto by si mali najst cas na svoju zenu, nie kazdy den, ale aspon raz za tyzden a to nevravim len o sexe, ale mozno aj o prituleni a hlavne sa vediet porozpravat, keby sme vraveli, len o prcani tak uz davno mame milencov a kopneme takych muzov do zadku.

annita

No pravdupovediac, ja som sa s tým akoze zmierila ale raz za cas mi je z toho nanic, ja nevravim ze na tom notbooku nepracuje, ale ked som sa nahodou pozrela do historie tak som nasla, ze v case ked ja som isla spat on si prezeral pornostranky tak to ma vie nastvat, lebo nech si ich pozera, ale najprv nech si poriesi zenu. A keby som bola nejaka zanedbana zena, ale ked sa pozru na nas ako par tak ja vyzeram jak taka sexica, po ktorej muži idu a on sa ledva oholi uceše, preto mam pocit, ze snad nema milenku, lebo by aspon viac dbal o seba. No jedno je iste, keby sme nemali dieta a bolo by to take ako teraz tak uz by som s nim nebola. Nevravim, keby bol chory, alebo by nemohol, tak clovek by to chapal, ale takto mam pocit, ze mu na mne nezalezi a vlastne mi aj podkopava sebavedomie.Tiež som rada že nie som sama na svete, no samozrejme nemyslim to skodoradostne ani ja.

kvakinko

Muzi su romanticky zalozeni a nemyslia len na sex a peniaze ako zeny. Zivot nie je len zabava a prcanie. To by ste si mali uvedomit. Inak sa puberty nezbavite.