Priberá sa z každej antikoncepcie? (prosím odpovedzte)

Mamulda92

Ja mam nasadenu karhlu a ties som nic nepribrala ni neschudla jem asi osem krat denne a to aj biel pesivo mliecne vyrobky co najde doma a v chladnicke nemam problem zlejs pocua som ze z CHLOE sa pribera moja spoluziacka pribrala 7 kil za tri mesiace po brati chloe potom ju vysadila.

radkalr

Ahojte :D ja som brala tiez yadine nepribrala som ale ako siom ju vysadila tak som schudla a nic som preto nemusela robit . A teraz by som si znova chcela dat predpisat neviete mi poradit taku z ktorej vazne nepriberiem?

tragedy

ja beriem YAZ a nepribrala som z nej...je to ta najnovsia, ale neviem ci aj najlepsia:/ ako hovori Mirka23, ak nemusis, tak ju vobec neber...tie problemy s menstruaciou som mala aj ja do mojich 18tych rokov...ty mas kolko rokov?? mozno este skus trosku pockat...

omnia

zo samotnej antikoncepcie sa nepribera zo ziadnej...je to hlupost, z obycajnej malej tabletky nepriberies... ide o zadrziavanie vody v tele, co sa vyriesi pitim zihlavoveho caju napr ;)... a jeden z ucinkov moze byt zvysena chut do jedla, tzn. viac papas a tzn. viac priberas....ale to si uz musis regulovat sama...ak si to ustrazis, a nebudes to prehanat s jedlom, nepriberies... ale tiez to tak neposobi na kazdeho. ja som napr. po antikoncepcii schudla asi 5 kil...a to som nepohla ani prstom pre to :)

mirka 23

To či sa z HAK priberá alebo nie, to by ma štvalo najmenej, ale že čo dávaš do svojho tela, to by ťa malo štvať. Tvoja lekárka len hľadá ďalšiu klientku, aby mala väčšie provízie.
Ja som vysadila HAK v máji a už štvrtý mesiac nemám menštruáciu, telo sa nevie spamätať z toho.
No a najnovšie sa zistili hrozné choroby u detí, ktorých matky brali HAL, takže ak nemusíš, tak to neber.

ginger111

ja som mala najprv Belaru a pribrala som,potom som ho zmenila na Yadine a som schudla ale len to co som pribrala.

biba

z kazdej sa nepribera a taktiez nie kazdy pribera z rovnakeho druhu. kazde telo zareaguje na HAK inak, niekto priberie, niekto nie..ale v sucasnosti uz su HAK take ze sa z nich urcite rapidne nepribera