Chrbtica, RTG, menzes

Príspevok v téme: Chrbtica, RTG, menzes
lenccok

Potrebujem ist co najrychlejsie na rtg chrbtice, pani tam ma odbila, ze musim mat menzes, ze u mladych bab treba nato dbat, mam 25 rokov...mam ho od piatku a dnes uz len slabulinky, musim naozaj cakat dalsi mesiac? mam dost silne bolesti a treba ist co najskor, hlavne ak ide o herniu disku...bez rtg nemozem zatial nic...a je to vobec pravda, ze len ked ma zena menzes?

omeeega

Mozem ist na rtg chrbtice cez menzes?mavam velke bolesti chrbtice tak pravdepodobne rtg chrbitce bude treba a chcem sa spytat ktore vysetrenia prip.zakroky sa nemozu robit ked ma zena menzes?

maja1234

...ja mam ist teraz na rontgen kvoli chrbtici, pani doktorka mi vysvetlila,ze zeny mlade a ktore este neboli tehotne by mali ist pocas menstruacie a t.j. pocas 10 dni je to kvoli tomu aby ste nahodou neboli tehotne, kvoli oziareniu plodu. Takze aj ked uz mate slabsiu menstruaciu, ze konci tak to vobec nevadi pretoze to stale v pada do tych 10 dni kedy sa telo cisti. A este k tomu mi povedala ze sa na to uz nedohliada ci sa takto chodi takze niektori doktori su asi viac lahostajny akko ti ktori daju potrvdenie len tak bez vysetrenia. A este zuby s menstruaciou nemaju ziadnu suvislost.

niki7787778D

Keď ma žena menzes tak maju lekari istotu, že žena nie je tehotna a že nemôžu poškodiť plod. ale netyka sa to rentgenov pri ktorych žena stoji ale len tych pri ktorych musi ležať.

cudunasi

Ja neviem, chodím na rentgen veľmi často (chrbtica, kolená atd.), ale ešte som o tom nepočula. Ešte nikdy mi nikto nepovedal, že musím mať menzes a ani sa ma na to nikto nepýtal a to mám 27r. čudné.

heyrup

treba mi ist na rentgen zubov a neviem bola som raz s bratom na rentgene a sa mi zda ze tam pisalo ze tam nemozu ist tehotne a zeny s menstruaciuo tak newem preto sa pytam !

tip

Ja ked som bola na zubnom rontgene, tak som nemala menzes a nikomu to nevadilo. ALE KED SOM BOLA S CHRBTICOU,TAK SOM HO MUSELA MAT A DOTERAZ NEVIEM, PRECO.

mondo

.........a napadlo vas,ze sa RTG robi pocas menzesu len preto,aby sa vylucilo,ze ste tehotne?to je ten dovod,nic ine :-))

delphia

no to je malo pravdepodobne, aj ked nevylucene...
v prvom rade je v zaujme samotnej pacientky, aby si takuto podstatnu vec ako moznost tehotenstva a nasledne RTG vysetrenie postrehla. nie je to standardna vec, ze kazdu zenu vo fertilnom veku poslu najpr menstruovat,a az tak rontgenologicky vysetrovat...