Mydlo-PROTEX

Príspevok v téme: Mydlo-PROTEX
ninulaaaaaa

chcela by som sa podelit o radu ak mate problemy s pletou tak by ste mali zajst do lekarne a kupit si mydlo PROTEX..stoji cca 80centov...je to antioxidacne mydlo ktore mi velmi zlepsuje plet.nikdy som s nou problemy nemala az po tom co pouzivam aknecelor to nieje najlepsie..pouzivam ho asi 2 tyzdne rano aj vecer a som nesmierne spokojna..skuste to!

svsung

Ja som si ho predvcerom kupila, ale neviem ci si s nim mam umyvat tvar len vecer alebo aj rano. Nebude sa mi potom tvar velmi mastit?

sade8

máte aj iní skúsenosti s týmto mydlom, čo som čítala tak viacerým pomohlo, ja som takisto zúfalá, asi ho vyskúšam

protexka

shenya, ja som mala zatial iba propolis a preto sa pytam lebo nemam s ostatnymi skusenosti, ale treba vyskusat, vdaka za odpoved..

protexka

farmaceutka kym len jedna studia sledovala potom dobre :D:D:D, asi mi potom tie bakterie pomahaju, vidis klin sa klinom vybija...:)

shenya

protexka
ja to vzdy striedam,...naposledy som mala to ruzove (cream) a teraz mam zelene (herbal). myslim, ze je to uplne jedno. ostatne mydla ma velmi vysusovalia, ale protex mi velmi vyhovuje a je za normalnu cenu.

farmaceutka

Neviem, co si predstavujes pod pojmom "antioxidacne mydlo", to som este nepocula. Je to obycajne mydlo s dezinfekcnou prisadou.
Mimochodom, jedna studia sledovala, kolko bakterii sa nachadza v roznych umyvacich prostriedkoch. A v antibakterialnych mydlach ich bolo najviac :-D

protexka

shenya a aky druh tohto mysla pouzivas myslim ze su 4 med, potom nejaky obycajny, neviem este ake, aky konkretne ty pouzivas

shenya

protex je super, ja ho tiez pouzivam. a aj na odlicovanie je dobre...inym ako mydlom sa ani neodlicujem. potom pletova voda a hydratacny gel (rano) a sipkovy olej (vecer).

prottexka

odporucam aj ja, asi pred mesiacom som uz mala hroznu plet, a mama mi tak nastvane hovorila ze to mam z tych mojich vod a peelingov a gelov a neviem od coho a ze mi kupi mydlo antibakterialne, kupila mi prottex s medom a musim poklopat pomohlo, vysusuje tiez ale ked nanesiem krem tak az tak nie, a dokonca mi aj vonia..a ake ine ste skusili vy?