Zoloft - ako na vas posobil?

Príspevok v téme: Zoloft - ako na vas posobil?
michael

Chcem sa opytat,ake mate skusenosti s uzivanim AD ZOLOFT.Beriem ho,ale mam po nom stale zvlastne pocity,ktore pretrvavaju dlhsi cas,hlavne co sa tyka utlmu,ale co je pre mna zvlast neprijemne je,ze pocitujem trhave pohyby hlavou,nekoordinovane pohyby celeho tela.Myslel som si,ze je to skor problem chrbtice a drzania tela,ale vzdy,ked zoberiem ZOLOFT alebo ine AD s ucinnou latkou setralin,robi mi to to iste.Mali ste aj vy taketo problemy-mykanie hlavou,stuhnuta sija,trhave pohyby a zla koordinacia pohybov?

kaja.

michael ja som brala tablety na depresiu a mala som také vedľajšie účinky, že mi akoby dreveneli nohy. mala som ich stuhnuté a bolo mi ťažko chodiť, ohýbať kolená. vysadila som ich a prešlo to. tak každý liek má nejaké účinky. veď povedz lekárovi nech ti predpíše iné.

mata

ja som ho uzivala pred zhruba 5-6 rokmi,nepamatam presne co mi z toho bolo,ale pamatam ze som nejake vedlajsie ucinky mala,asi mi bolo zle,na zvracanie.tusim ze mi knemu dala aj dala nejake tabletky na lepsie prekrvenie koncatin a mozgu,asi to ma nejaky suvis s tym,ten zoloft