TROJFAREBNA STOLICA

Príspevok v téme: TROJFAREBNA STOLICA
wtf

ahojte, zacala som mat trojfarebnu stolicu, cierna hneda a zlta, dost ma to soklo som si ale myslela, ze nejake zbytky, ale mam taku stale, keby len na zaciatku ale je vzdy taka. priapdam si jak chameleon. je to len stravou alebo sa mam aj obavat, ci ist na nejake vysetrenie... nemam ju pravidelnu, moze to byt sposobene aj tym?

wc

no mne sa dokonca lekar na gastre pytal,ci mi nepise stolica.A to som bola s toho vedla,takze sa netreba cudovat,ked niekto napise,ze ma trojfarebnu stolicu.

wc

presne ako pise vsevedka,stolica napovie vela o traveni,travenie je velmi dolezite pre cloveka.Mas aj nejake ine priznaky?nafukovanie,hnackt a podobne veci,ci len ta farba ta trapi?

wtf

dakujem, myslela alebo dufala som, ze staci zmenit len stravu, dakujem teda za rady, pojdem k lekarke a snad to nebude nic vazne...

ivanka_83

tak jej najskor zavolaj.urcite to nieje banalne.lebo zo stolice sa doktor vela dozvie o tvojom zdravotnom stave-ma byt pevna, padnut na dno a nezapachat.ked pachne, plava vo vode-je to spatne..

aduliena

No poviem ti, radšej nech je to niečo banálne, ako by to malo byť niečo vážne. Nie? Aj ty budeš kľudnejšia, keď budeš vedieť, či si zdravá.

vsevedka

Wtf, nič si z blbých reakcií nerob, ono je to okolo určovania stolice skoro veda. Lekári používajú Bristolskú škálu stolice, od bobkovitej po kašovitú a pod.Čierna stolica je signálom krvácania v trakte,žltá acholická je signálom zlého rozkladania tukov.Stolica býva väčšinou hnedej farby, samozrejme farba a konzistencia úzko súvisí i s tým ako sa stravujeme.