Ziarli na mobil :)

Príspevok v téme: Ziarli na mobil :)
chrobaktt

Zeny, mate pristup k mobilom svojho muza, priatela? Mozete si citat smsky? ja mam strasne ziarlivu manzelku, ale mobil je predsaa moja sukromna vec. ja sa jej v telefone tiez nehrabem. Viem si predstavit co by robila, keby mi tam nasla smsku od kamaratky, alebo od nejakej inej zeny. By zas vyvadzala. Aky mate nazor? Nieco predsa musi byt vo vztahu len moje tajomstvo - sukromie :)

sandrax

ja suhlasim s ivankou a ostatnymi s podobnymi nazormi.my si s priatelom kludne mozme pozriet navzajom mobil,ja ked nemam kredit si od neho pisem smsky a naopak,nemame co skryvat.ty bez mena-to -ja nie som taky-ma chytilo za srdce.uboziak.

lenuliatko

neviem si teda predstavit zeby som mala manzelovi kontrolovat mobil.ale ako pozeram to som tu asi jedina s takym skreslenym pohladom na muzov?ze vernost a tak?
dobre premyslene vymyzat si smsky pred dverami domu.

m-p

myslím, že takto to je ešte horšie, lebo nevie čo si má o tom myslieť...radšej sa snaž správaať sa k nej aby nemala prečo žiarliť a potom sa nemusíš báť schovávať si pred ňou mobil...

JUVA

Ja som si pozerávala jeho mobil často kedysi..Teraz už nie.Ale nevadilo mu to.Veď takisto si mohol prezrieť aj on môj.A keď sa nemá prečo cítiť vinný,tak prečo by sa mal báť ukázať mobil.

jajajajjajaja

kazdy tu pise len svoj nazor tak neviem co sa tu kazdy do toho druheho obuva ved nemozme mat vsetci rovnaky nazor co by to bol za svet? sto ludi sto chuti no nie?

ivanka_83

bez mena-kazdopadne nieje fer klamat.a ani byt s niekym z lutosti.ale klamat si nemusime.o muza sa vetsinou stara manzelka.k tym esemeskam.to ma fakt vie vytocit take dojemne pocity.sa pamatam, jak milenka byvaleho mu vypisovala-milacik, laska, milujem ta...mms posielala...ked som jej povedala, ze nema tolko penazi, jak vypada-hned ho nechala..

bez mena.

vedel som, že to vyvolá pohoršenie. Nepoviem ta zatiaľ manželke, lebo jej tragicky zahynula mama a je z toho zúfalá. Nechcem jej tým ublížiť. Veď mi nie je ľahostajná. Keď nastane spávna chvíľa určite sa porozprávame. A nemám ju ako "slúžku". A moja priateľka by sa tiež s láskou starala o našu domácnosť, len ešte nie sme spolu. Nie každý ženáč má za ženu slúžku a milenku na sex. Ja nie som taký.