Detoxikacny pristroj (ionovy)

neva

Ja mám za sebou 4 takéto kupele, chcem ich absolvovať 14 - to je jedna kúra. Nejaké zázraky zo dna na deň nevidím, ani nečakám. Neskôr napíšem svoju skúsenosť.

snela

Ako ze nejde o farbu vody? Ved v ich reklame sa presne opisuje ze napr. zelena voda-pecen, zlto-hneda-oblicky, tak nejak.... Pokial ja viem tak existuju rozne vanicky na trhu a mali by sme sa vyhybat tym lacnym do 5000.-, to su len "falosne", rychlo sa predavaju a ohrozuju zdravie cloveka. Avsak jedna firma, neviem presne ktora ponuka vanicky, ktore uz na prvy pohlad su ine, z inych materialov a funguje na principe precistenia krvy a organov tak,ze oddeli od seba cervene krvinky, precisti a zriedi ich. Velmi laicky popisane. Skusim najst nejaky link. Tato stoji cca. 16000.-

kurnos

No na stranke kde som to nasiel to aj presne vysvetlovali ako to funguje, a ze ta hneda voda vznika aj keby tam nohy neboli, ale ze to nejde o tu farbu vody, ale ako tu "neva" originalne meno) pisal, ze tie jony by mali zabrat...
Mozem sem pripadne link hodit.?

ludia nekomplikujte si to

Ludia fakt si to nekomplikujte, nechate sa nachytat na rozne debiliny a pri tom staci obycajny lavor, tepla voda, morska sol a dve lyzice sody bikarbony. A taha to z vas toxiny aj bez ionov :-)) Kupel vo vode s morskou solou ocistuje cele telo, staci vsak mocit nohy, taha to aj cez nohy. Je to lacne a jednoduche. Toto su rady ktore chcu ludom naozaj pomoct, zvysok je iba tahanie penazi z ludi.

neva

kamoška - tu nejde o zafarbenú vodu, ale o naštartovanie organizmu pomocou ionov, ktoré sa dostávajú do tela a spôsobia rovnováhu nášho energetického poľa, vyladením kladných a záporných iónov v tele.