peniaze......neviem ci je to vhodna tema na tuto stranku...

Príspevok v téme: peniaze......neviem ci je to vhodna tema na tuto stranku...
smutnucka2

ahojte! Mozno pridam prispevok, ktory sem vlastne ani nepatri no nevadi :). Vzdy som zila v skromnej rodine, nikdy sme nejako neutracali vo velkom nemali sme ani z coho. Teraz mam 17 rokov a uz niesom taka skromna ako kedysi :(. Chcela by som strasne vela veci, nielen pre seba ale aj pre svojich blizskych pretoze viem ze to potrebuju a podobne. Cim dalej tym viac chcem, neviem to zastavit :(. Viem najlepsie by bolo najst si nejaku brigadu, aby som aspon nejako uspokojila svoje "tuzby" ale u nas to nejde. Tu nemaju pracu ani dospeli ludia. Poradte co s tym?..da sa to este nejako ovplyvnit?...dakujem

smutnucka2

presne aj ja....u mna je to opacne. Som z chudobnejsej rodiny, snazim sa setrit, nejake peniazky si vzdy necham, ale to len na drobnosti ak by som musela surne nieco kupit. U mna je teda problem tie peniaze nejako ziskat.

presne aj ja

smutnucka2 z toho si nic nerob.Mas peniaze ale tak isto ako ja-len chvilku.Mam 18 rokov pochadzam z bohatsej rodiny...mam na mesiac sam pre seba 500-600eur...a je mi to malo....tiez to miniem prirychlo a potom nemam peniaze zaidne...takze si myslim ze sa treba naucit hospodarit...juj kolkokrat som si povedal ze budem hospodarit...:D

smutnucka2

do zahranicia by som velmi rada isla, ale nemama s kym. Sama sa na to este neodvazim. Ale tak hladam si niekoho, uvidm ako to zas dopadne v lete. V lete som brigadu mala na kratku dobu ale vela som nezarobila. A aj co som zarobila som minula na jedlo, ubytovanie a listok domov. Mozno je problem vo mne, nedokazem setrit a potom si myslim ze nemam vôbec peniaze.

xennia

cez vzdelanie?? cez dobré styky a to vzdelanie o.k. potom aj to. Skús sa popýtať známych, kamarátov či nevedia o dákej brigáde..

majkaaa

Si mladá,chceš mať to,čo tvoje rovesníčky,dá sa to pochopiť. Možno budem staromódna,možno povieš,že zas trepem frázy,ale ale cesta k úspechu a väčším možnostiam vedie cez vzdelanie.