bolesti krížov

triniti13

mjanik

keby si tu tie voloviny nepisal ty, tak tu s tebou kazdy suhlasi..zaujimave, ze som na teba este nic kladne neprecitala. asi je tu kazdy blb.ups okrem teba samozrejme.

triniti13

mjanik

ano mjanik a preto je moj doktor blb, lebo ma titul.

ty si fakt zvlastny. lekar v prvom rade rozumie ludskemu telu. ano niektori ambulantni liecia aj liekami, ale su aj lekari, ktori maju rehabilitacne centra, kde sa lieky nepredpisuju.
napr. ako aj ten moj, ktory ma atestacie z neurologie,mikrochirurgie... ma zamestnanych 20. maserov, fyzioterapeutov...ked za nim prides so snimkom, presne ti vyspecifikuje ochorenie a dokaze ta nasmerovat na dalsie potrebne lekarske vysetrenia. jediny, kto robi akupunkturu je on, lebo sa jej plne venuje.(osobne okrem neho poznam dalsich lekarov, ktori ju robia, aj ked predpisuju lieky) a to je ten rozdiel o ktorom pisem. ked za tebou pride pacient so snimkom z MR, neviem ci si s nim poradis.nikdy som od neho nepocula, aby pacienta presviedcal, ze len akupunktura ho zachrani a to ich denne urobi neurekom.
tvrdim, ze ak by bola akupunktura naozaj tak zazracna na vsetky pripady, nepotrebujeme lekarov, nepotrebujeme operacie a vsetci budeme chodit len za tebou.

pochop, ze nie vsetko je len o tom, ze napichas cloveka.
mna by napr zaujimalo, ci ked k tebe niekto pride s chorym chrbatom, posles ho dalej, aby si si bol v urceni dg isty?
robis to? pretoze ak nie, mozes tomu pacientovi naozaj predlzovanim niecoho len ublizit.
ja ta naozaj nechcem urazit, ale myslim si, ze toto by mali robit ludia, ktori maju na to vzdelanie a my by sme sa im nemali do toho pliest.

mjanik

áno,ja som akupunkturista a nie lekár,uvedom si,že lekár lieči liekmi a akupunkturista ihlami.Z lekárov bude veľmi málo dobrých akupunkturistov,lebo vedomosti nadobudnuté v jednom odbore bránia prijať vedomosti v plnom rozsahu v príbuznom odbore a preto lekári väčšinou nie sú plnohodnotní akupunkturisti a teda škodia akupunktúre-nerobia jej dobré meno

triniti13

mjanik

ano z tvojej strany su, pretoze na vsetko navrhujes jednu metodu, akoby si mal rontgenovy zrak. pokial viem, nemas lekarske vzdelanie.
urcite si nedovolim kritizovat tvoju pracu, je predsa na rozhodnuti ludi, kt. k tebe chodia, ako so svojim zdravim nalezia, ale ty akoby si si nechcel uvedomit, ze dg nemozes urcit podla par riadkov co tu kto napise.

nemozes vsetko liecit akupunkturou, je to alternativna liecba. a ty nie si kuzelnik, ak by to tak bolo, nepotrebovali by sme vobec lekarov.

nieco o nej viem, ako som pisala sama na nu chodim, ale to neznamena, ze vynecham rady lekarov.

triniti13

Jeluilka:

ja netvrdim, ze nepomoze, ako som pisala, pri tych bolestiach, co som mala ja, mi pred operaciou naozaj pomohla. sla som na operaciu skoro bez bolesti,zmizli mi krce,a ciastocne ma prestal boliet aj klb ale dolezity bol aj tak len nalez, takze mi to z tohto hladiska aj tak nepomohlo.
ak ma niekto bolesti chrbtice, naozaj ju doporucujem,ale je dolezite, aby lekar vedel presne vyspecifikovat problem. vyznaju sa v tom a presne vidia na zaklade snimkov, co je poskodene a v akom rozsahu a ci je vobec postacujuce liecit to aj akupunkturou. jasne tam kde chodim su pacienti, kt. to pomohlo, ale musia chodit pravidelne a pravidene aj cvicit, zmenit zivotospravu...
pokial je to este nie je v stadiu, kedy treba operovat.
dolezite je ale natrafit na kvalitneho lekara...

jeluika

zdravím... áno ten janik každému stále doporučuje na všetko akupunktúru,,,vela som si tu už prečítala ,ale skoro všetkým doporočuje iba akupunktúru ,aj inak sa dá liečit a nie len jeho akupunktúrou!!!!!