5500 kJ a nejde to dolu

sway

miro.83
Ja myslim,ze v tomto pripade bude stacit zacat jest pravidelne a spravne potraviny.Cyklovanie nech si dievca necha na neskor.

alkacka

ja vam poradim uplne najlepsie ako sa da
poriadne sa opite, vsetko vyvraciate, a na druhy den budete lahsie o 3 kila, a bude vam tak zle, ze nedokazete nic zjest, takze na dalsi den budete znova lahsie :D

sway

luluky
Nerataj KJ,rataj na gramy..cukry,tuky,bielkoviny.Rozdel jedlo na 7 za den (kazde 2 max. 3hodiny).Rano viac sacharidy a k veceru bielkoviny.Tuky drz do 20g/den.Ked nesportujes rataj B 1g/1kg.Uplne sa vyhni rychlym cukrom - ovocie nie je vynimka!Cukre ber hlavne z ovsenych vlociek,ryze popripade cestovin alebo zemiakov.Priklad jedalnicka:
R:Ovsene vlocky Emco 50g + med 15g
D:Chleb zitno psenicny 1platok 60g
Maratonec linie syr 50g
Rajciny 100g
O:Kuracie prsia 200g
Ryza 50g
O:Jogurt Activia 120g
V:Tuniak vo vlastnej stave 80g
NV:Cottage cheese Meggle 180g pazitka
Total:B99,55 S134,29 T20,61
Jedal je 6,ale obed mam na dva krat;-)
Ja mam bielkoviny vyssie,lebo pravidelne cvicim.Treba upravit podla vahy,kolko by si mala mat S.Za tyzden by si mala mat dole 1kg,ak to tak nieje treba pritvrdit,bud v jedle alebo v cviceny.Prajem pevnu volu.

martines

baby by mali mat tych 5500 az 6000 Kj denne ak aktivne sportuje...tie co maju iba zopar dni cas na fitko alebo nieky sport by mali znizit prijem na tych 5000Kj denne...dobré je napriklad rychla chodza alebo ak mate psa tak s nim ist von a blaznit sa s nim...nahanat sa a podobne...a muzi by mali mat 6000 - 7500 Kj na den...pri muzoch to je horsie...ty bi sa mali venovat aktivnejsie sportu

luluky

tych 5500 nie je vobec malo, stravu mam pestru a urcite nehladujem. Co sa pohybu tyka, tak nemam cas na nejake cvicenie vo fitku, ale do skoly to mam 20 minut naozaj rezkej chodze a to iste zo skoly, takze minimalne 40 minut denne sa hybem dost intenzivne, cez vikend lyzujem. Dost ma to frustruje, ze sa to nehybe aj napriek snahe :((

gretka

tak ja vam teda napisem jedalnicek s prijmom 5000 kj, podla neho je hadam zrejme, ze nedrzim drasticku dietu... napr. ranajky - banan, obed - fazulova polievka s chlebom a pribinacik, vecera - smotanovy jogurt, alebo iny priklad ranajky- detska vyziva, obed leco s kukuricnym pecivom, vecera - krupicova kasa. Mne to naozaj staci, myslite si ze je to naozaj malo? Nemam pocit hladu a dostatocne prijimam aj tekutiny, pohyb mam, len momentalne kvoli chorobe nie, preto trosku brzdim ten prijem na 5000 kj. Ked znovu budem moct zvysim prijem o 500 kj,mne by bolo napr. z 10 000kj uz riadne tazko na zaludku... :)

majkaaa

Raz za týždeň je to v pohode,ako pôstny deň. Ale stravovať sa takto denne,teda takýmto príjmom chudnúť sa mi nezdá rozumné.A bez aeróbneho a posiľňovacieho cvičenia by som ani chudnúť nezačínala.

miro.83

5000 Kj ja idem bezne raz za tyzden. Ale robim to ze zvysujem prijem jedla az na 12000Kj. Tym si chranim to aby sa mi nespomaloval metabolizmus. Sice to trva dlhsie nez schudnem ale jojo efekt mi nehrozi. Ak potrebujes zvysit prijem jedla a bojis sa ze priberies tak zarad nejaku anaerobnu aktivitu alebo aerobnu.