Vzdy to zastavim neviem ako dalej

niekto

no ale ona pisala ze mu da volnost alebo nico tak chce ho poslat za inou alebo k vode az som ju teda spravne pochopil

anickadusicka

niekto, to ze vydrzali sedem rokov bez sexu podlavedci podla mna o bezhranicnej skutocnej laske, ktora nie je zalozena na fyzickom. To sa dnes nevidi, a vela zien by bralo takeho chlapa. A nemyslim si, ze ostane sama, je zjavne ze priatel ju miluje bezhranicne.. Preco nie su vsetci chlapi taki?
Neboj sa podla mna nemusis ist ani k sexuologovi, ono to pride samo.

niekto

pises ze muzi potrebuju sex ono to je torchu inak kazdy zdravi clovek to potrebuje a je jedno ci zena alebo muz

to ze ste vydrzali 7 rokov je obdivuhodne
ale to ze mu chces dat kopacky (alebo volno ci ako si to pisala ) je zbabelost a budes toho lutovat lebo takym to sposobom zostanes navzdy sama
myslim ze by si mala navstivit sexuologa urcite niesi jedina ktora sa tak strasne hambi

silanka

si trapna lucinka, opi sa stiahnui gatky a nech ta poriadne omrda ten tvoj, alebo niekto cudi a najskor nech ti prstami pretrhne panensku blanu takze mu tam nechaj prsty pri sexe ta to bude menje boliet. a´budes krvcacat takze priprav si nahradnu plachtu bude to dost boliet.

lkas2ik

ja viem, ze si vravela, ale vies to je siroky pojem. a zvlast pre Lucinku samotnu. Prvy sex je zazitok na cely zivot ci uz pozitivny alebo negativny

lkas2ik

Myslim ti taki az fanaticki veriaci.Aj ja som veriaci, ale so sexom som sa poponahlal moc. Spatne to lutujem, ale bola to dobra skusenost. Aj tak si myslim, ze pre nas chlapov to nie je taka strata panenstva ako pre vas, u vas je to vzacnejsie. Podla mna zalezi ako bola ta Lucka vychovavana a ci sa jej nieco nestalo. Vies je to krute, ale pokial bola v detske nahodou znasilnena tak s tym bude mat problem alebo zneuzivana. na to sa ju nik nespytal.

susienka4

nezáleží vôbec na tom, či je človek veriaci, či nie. niekedy sa tomu proste nedá zabrániť a stane sa. ja som tiež veriaca, aj keď sa môj život tomu nepodobá. teda nepodobaL. teraz som šťastná, mám krásny vzťah super priateľa.
je veľa dôvodov, prečo je chalan, či baba aj v takom veku stále sexuálne neaktívny/a..... ale to aj tak nepatrí do tejto témy, tu sa rieši niečo iné....

lkas2ik

susienka jasom sa tiez ponahlal. ale mam viacero kamaratov, ktory maju 23 rokov a su panicmi.
Je to jednoducho na kazdom cloveku. a hodne z nich su veriaci chlapci. vies.

susienka4

to , či som sa ja ponáhľala je úplne jedno teraz. myslela som to v úplne inej veci, tak to teraz neotáčaj proti mne.
tak prepáč, zdá sa mi to divné v dnešnej dobe, plnej sexu, násilia, nevery a klamstiev. bol to len môj názor..tak zabudni, čo som napísala.
a samozrejme, vidím to u priateľa, ten by mal každý deň sex a keď ho dlhšiu dobu nemá , je nervózny.. a stretávam sa s takým názorom dosť často. áno je to smutné..
no ako vidím, asi aj v tomto prípade sa nájdu svetlé výnimky, tak prepáč, nechcela som vás chlapov hádzať do jedného vreca.