Špicate prsia.....spite v podprsenke?

Príspevok v téme: Špicate prsia.....spite v podprsenke?
spicata

Ahojte! Tie ktore mate spicate prsia urcite viete prečo zakladam tento prispevok. Strasne mi vadi ze mi odstavaju prsia, ked nemam podprsenku, hanbim sa v tedy. Takze stale nosim podprsenku. Ale vraj je to nezdrave. Potrebujem poradit ci neexistuje nieco nejake cviky na tie prsia aby boli viac gulate? Poradte prosim..dik

JA8

Dievčatá,vobec sa netrápte,že máte špicaté prsia.Keď budete staršie,tak sa vám zagulatia.Pre chalanov sú krásne aj špicaté prsia.Ak sa vám chalani smejú,tak najskor preto,lebo sa im páčia a chceli by sa vám s nimi pohrať.Tak žiadna panika.V klude sa nimi pýšte pred chalanmi,nech slintajú.

wasd151

ja mam tiež podobný problém a suhlasim s tým že bez podprsenky to je veľmi nepohodlne kedže ako bolo už vyššie spomenute ked sa tie odstavajuce bradavky šuchaju o oblečenie je to niekedy doslova až hnusny pocit :/ a to ani nespominam že isť niekde bez podprsenky na to môžem rovno zabudnúť nielenže je to nie príliš pekné ale ešte aj neprijemné ... a ešte aj problemy s výberom podprsenky kedže skoro žiadna nesedí ako by mala (18 r )

Anitasz654

Ahojte mám 19 rokov a mám priateľa už vyše pól roka a ešte sme nemali pohlavný vysty som panna. On by už chcel, aj ja ale je taký menší problém. Môj klytoris je malý ako aj pisky. Všetko je to také zmenšené keď sedím ,ležim, stojím mne ho vôbec nevidno keď rozkrocim nohy už áno ale to to všetko také malé a ja sa hambím takto ukázať. Prosím o radu, alebo mal už niekto takýto problém? Mám ísť ku gynekológovi?

Majka:):):)

Ahoj...chcela som ta aj oslovit ale prezyvka Spicata sa mi vobec nepaci...Mam 19 rokov a mala som tento problem odkedy som si uvedomila ze vobec prsia mam :D...proste je to tak...ale asi pred rokom sa to zmenilo sa to a uz je to lepsie. Uplne rozumiem ze ti to vadi a trapi ta to. Mna to tiez trapilo a mala som pred priatelom a hocikym inym hroznu tremu a vobec som si s tym nemohla pomoct.Cvicenie ti nepomoze...mozno aj viac uskodi pretoze sa ti pri cviceni mozu prsia este zmensit. Neviem aka si stara ale myslim si, ze sa to bud este napravi alebo ak nie...tak jedneho dna najdes sposob ako si uvedomit ze aj napriek tomu sú a aj si krasna a vobec sa nemas zaco hambit. Neverila by si kolko zien to tak ma :). A vobec...preco tu riesite spanie v podprsenke ked uz jej samotna prezyvka hovori o tom ze ju trapi nieco trochu ine...