Ako poslat balik

1986

ako ludia, fakt tu uz zakladate debilne temy, namiesto toho aby ste pozreli napr. www.posta.sk (nasla som to tam za 5 sekund) :))) skuste byt trosku samostatni...len dobra rada do zivota

jjjjaaa

no jasne, ze adresa sa pise na balik, ako inak by ho asi dorucili?? aj na list sa pise adresa.. adresa, komu to posielas, sa pise vpravo dole a tvoja adresa ako odosielatela sa pise vlavo hore. mozes si ho dat poistit, alebo poslat 1.triedou, takze cena moze byt rozna. podla hmotnosti sa pozri na www.posta.sk, tam mas ceny za odosielanie balikov, ale ber to informacne, na poste ti povedia presne.

lukino78

chcem poslat balik,neviem ci cena balika je rovnaka alebo cena je podla toho aku hmotnost ma balik :chcem polat 2az3kg. a chcem vediet kolko za to budem platit.aka bude cena za odoslanie?

43

ak mas doma hociaku krabicu,mozes to dat do nej ale musi tam byt miesto coste kde bude viditelna adresa prijemcu a v lavom rohu adresa odosielatela .krabicu musis zalepit a previazat aby sa neotvarala,najlpsie keby si ju zabalila do baliacho papiera.balik mozes poslat tiez len zabaleny do baliaceho papiera.ak ho chces poistit do nejakej hodnoty tak musi bytaj previazany spagatom.
listok staci ked si vypises na podatelni na poste.
ak nemas doma nic na zabalenie,staci ked si zoberies veci co chces poslat so sebou na postu a tam kupis aj krabicu aj balaici papier aj spagat.vsetko co potrebujes na poslanie balika v roznych velkostiach .
teda aspon u nas na poste to predavaju a takto to funguje.

lucia23

ahoj. daj do krabice, zabal do papiera bieleho baliaceho, napis adresu, bez na postu a posli to doporucene.
tam ti to odvazia a povedia kolko platis. :o))