odlicovanie

Príspevok v téme: odlicovanie
myckeymouska

ahojte, zaujimalo by ma, akym sposobom si cistite plet. ja to robim nasledovne: najprv sa odlicim penou skinset od vichy, potom si tvar umyjem gelom effaclar - LRP, potom vycistim pletovou vodou effaclar,a nakoniec krem tiez effaclar. citala som totizto od dievcat ( neviem ci tu, ci na inom fore) ze tvar si neumyvaju, iba si ju tamponom odlicia, no mne sa zda ze potom tvar nie je dokonale cista. a este by soms a chcela spytat, kolko kozmetickych tamponov zvyknete minut pri odlicovani? ja tak cez 6-7, mam rapidnu spotrebu tych tamponov, no inak nemam pocit ze by som mala cistu plet. :) dakujem za odpovede

anjelik9

ja si malujem len oči zatrem kruhy pod očami a sem tam tuknem korektor odličujem sa odličovačom od ryor on je taky mastnejší takže potom normálne ešte mydlo pletová voda a krem :P nakoľko ja sa neodličujem uplne len tak viac menej tak dočisťujem tým gélom a voda na stiahnutie potom

simka111

nejake odličovacie mlieko na akne??? alebo by som mala odstraňovať mejkap pleťovou vodou a tak čistiaci gel???? nebolo by toho už veľa????

Mimi323

myckeymuska, robím to presne tak ako ty. Ale ja používam také väčšie tampóny, nie tie klasické, miniem ich potom menej. Sú z DM myslím že s bambusom, majú ich v takej krabičke ani nie sú drahé, perfektne veľké.

myckeymouska

dakujem za odpovede. lenze keby som si tvar len umyvala vodou a gelom a neodlicovala by som sa pred tym odlicovacom a tamponmi, urctie by so mna vsetok make up a spina nezisla dole. alebo naopak, ze by som si tvar neumyvala vodou a gelom. proste...ja tam tu spinu vidim a citim... :) no ale je to moj nazor :) s pletou problem nemam, mam ju krasne cistu, mava som akne ale odkedy som si ju zacala poriadne cistit ani jedna jedina vyrazka, proste ako detska prdelka :)

ja;)

no ked ta to bavi, ale keby si pouzivala toho o polovicu menej by ti to na krase iste neubralo.. mozno prave naopak. ja miniem 2-3 tampony.

catwoman

Skôr by som povedala, že to dosť preháňaš... Tým si pleť skôr ničíš, prehnaným čistením. Úplne stačí, ak si ju umyješ nejakým gélom, dočistíš tonicom a použiješ krém. Prílišné čistenie ju oslabuje, tak potom sa nečuduj, keď sa ti jej stav zhorší, bude sa prehnane mastniť alebo práve naopak, bude veľmi suchá.

me for me

no ja sa nemalujem ale plet mam cistu bez vyrazok no na cistenie pleti pouzijem maximalne 2odlic. tampony a pouzivam mlieko,tonikum aj krem z radu mary kay.obcas aj krem vichy.je to sice vyssia investicia ale ten rok cely ten rad vydrzi,takze sa to aj oplati..