Zapal prinosovych dutin

Príspevok v téme: Zapal prinosovych dutin
akinom007

Ahojte, nedavno soms a doliecila zo zapalu prinosovych dutin, je tomu mozno mesiac co som dobrala antibotika klacid + lieky erdomed. A znova to mam, zasa citim zatekanie hlienov do hrdla,z toho nasledne palneni, stipanie v hrdle, +rano stracam hlas z tych zatecenych hlienov a citim strasny zapach z ust, taku pachut..
pordte co na to, antibiotika by som nerada kedze som ich pred necelym mesiacom dobrala (navyse vzdy po antib. dostanem mykozu + silny zapal dasien):(.
uz sa snazim asi tyzden naparovat nad morskou solou a zatial to voebc nepomaha:(

akinom007

RNG/ stale tu citam o tom GSE, zial bohu nikde nai v googli som to nenasla kde to kupit, koloidne sriebro som nasla
ale ani to neviem ako ho davkovat??? www.zdravie.biznisweb.sk

RNG

hlieny su prirodzena obrana tela, ktore sa takym sposobom chce zbavit nejakych pritomnych mikrobov. Na nestastie su zaroven aj zivna poda pre niektore mikroorganizmy.
Takze zbavenim sa hlienov sa vec nevyriesi, treba sa zbavit mikroorganizmov, na ktore sa telo brani vyluciovanim hlienov.
Odporucam niekolkokrat denne kvapkat do nosa roztok GSE alebo koloidnu striebornu vodu. Pri prilisne suchom nose a tendencii krvacania dat na noc par kvapiek kokosoveho oleja, ktory je tiez mierne antimikrobialny a ochranuje sliznice proti drazdeniu a vysuseniu. Takze sa vylucuje o tolko menej ochranneho hlienu a je mensia pravdepodobnost, ze sa tento plny mikrobov dostane do pluc a tam robi sarapatu(zapaly)

mira

Čerstvý som dostala, ale v bioobchode v Brne. Účinný je obklad z neho na dutiny - urobí sa maska a nechá pôsobiť celú noc, i viac nocí. Výsledkom je silný výtok z nosa, ktorým hlieny odtekajú a dutiny sa vyčistia.

Aby sa problém neopakoval, namala by si jesť zahlieňujúce potraviny - biela múka, mlieko a všetko z neho, stužené a živočíšne tuky a sladkosti, ktoré spôsobujú zápal.
Jedz potraviny prečisťujúce s vlákninou - obilné zrná a zeleninu.

rada

nasla som zaujimavy recept na odhlienenie dutin, len treba na to cerstvy lotosovy koren,ktory nikde neviem zohnat ale kupila som suseny (v obchode s biopotravinami)-pozri obklad z lotosoveho korena www.biopark.sk