chlapi a solárko?

Príspevok v téme: chlapi a solárko?
lenkalenkalena

môj priateľ ma 22rokov, je prirodzene snedý. a sám išiel do solárka sa opaľovať..nahovoril ho na to kamarát z práce..podľa mňa je to trápne, a chovajú sa tak metrosexuáli, robila som aj anketu medzi babami, no tiež reagovali podobne. Podľa mňa , chlap čo chodí do solárka nie je chlap! ved preto su solarka 90% súčasťou kozmetických salonov! čo myslite?

luk

A hojte chcel by som sa vás opitat že keď sa ohôlite že za ako dlho vám vi rastu nove chlpí lebo ja sa hôlim žiletkou a už ma to nebaví 2 kráť do tyžna sa celí hôliť tak preto sa váš chcem opitat že z čím by som sa mal začať hôliť aby som sa tak často hôliť nemusel ďakujem

misoos

gracy myslim ze tvoj nazor je dost nemiestny a este som sa nestretol s takymto nazorom preco si myslis ze je to nechutne potom je podla teba nechutne aj opalovanie v lete alebo co sa ti na tom nepaci????

sway

lenkalenkalena
Fuha:-)sranda nazor,ved sa pozri na vsetkych kulturistov na sutaziach ..Myslis,ze su snedi prirodzene?Svalnate telo vyzera lepsie opalene, alebo su vsetci metrosexuali?:-)Ano su solaria sucastou aj kozmetickych salonov,ale hlavne posilnovni, fitness centrier alebo su samostane a urcite tam chodi vela chlapov.Neuraz sa,ale podla nazoru tipujem,ze si aj s kamoskami z maleho mesta:-)

marek-es

je ulne normalne ze aj chlapi chodia do solarka a kto si mysli opak je na tom asi dost zle a taketo nazory ktore chlapov odsudzuju na homosexualov a bisexualov len zato ze si zeny myslia ze iba oni maju pravo starat sa o seba si myslim ze su dost nemiestne

jojo362

To co mas za nazor?? preboha to som este nevidel toto to akoze potom sa chlapi nemozu podla teba ani opalovat v lete a preco by nemohli chodit do solarka toto su nazory to je uplne normalne aj zeny potom mozme oznacit takisto aj zenu ze je tepla chlapi su tiez len ludske bytosti a neviem kedy sa zauzivali taketo pravidla ze chlap sa o seba nemoze starat a ked sa stara tak ho vsetci oznacia ako buzeranta nuz taky su dnesni ludia

anicka34

No podla toho co ja poznam chalanov a su metrosexuali tak vacsina z nich su bisexualovia ... skrivaju homosexualitu tym ze sa robia heterakmi aby si to onich nikto nemyslel . Ja to viem z vlastnej skusenosti a poznam ich mnoho !!! Lebo normlany chlap ma byt chlapom moze cvicit , moze si strihat nechty ale co viem kamaratka mala frajera co sa pudroval , holil si nohy , daval si naseba masticky , chodil do solarka atd ... nakoniec zistila ze ma ten jej frajer frajera a s nou chodi len koli zakrývaniu homosexuality .

fgf

dievcatam sa metrosexuali pochopitelne pacia(ooo pekna plet, pekne vonia, pekne sa oblieka), ale chlapi ich neznasaju

jajka001_

vdaka takymto nazorom sa chlapi hanbia o seba starat, aby ich neoznacili za buzerantov. mne sa nahodou upraveni chlapi velmi pacia. a vobec nemusia byt sucasne zozensteli.