Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

zápal

mira

Lucka, zápal vzniká činnosťou baktérií, ktoré potrebujú prekyselené a zahlienené prostredie a jednoduché cukry ktoré metabolizujú.

Prekyselenie vzniká hlavne z mäsa, vajec, a rafinovaného cukru. Prispievajú i ďalšie potraviny, ale to by bol dlhý výpočet. Zhlieňuje biela múka, mlieko a mliečne výrobky.

Rafinovaný cukor,ale i hnedý cukor a med, vynechaj úplne, načas i ovocie. Polysacharidy jedz nerafinované. Tie tak neprekyseľujú a nespôsobujú zápaly, pretože obsahujú minerály, vlákninu, B vitamíny, ďalšie vitamíny a prečisťujú prostredie. Trávia sa rovnomerne a nie sú potravou pre mikroorganizmy.
Zásadité prostredie vytvoríš zeleninou. Zelenina je zásaditá i varená kratšiu dobu ako 20 minút a konzumovaná hneď po uvarení, nie zohrievaná.

Textová Inzercia

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

zápal - Fórum - ZDRAVIE.sk