cervikovestibulárny syndrom

Alternativa

VESTIBULARNY - je spojenie s rovnovahou, vestibulum je organ rovnovahy v uchu
CERVIKO je vyraz pre spojenie s krcnou chrbticou, napr. cervikalne ortezy sa pouzivaju na krcnu cast chrbtice.
Predpokladam, ze mas urcite problemy so stabilitou /mozno ich zistil len neurolog, ked si na vysetreni zavrel oci a predpazil ruky/, ktore velmi casto vyplyvaju aj z problemov v krcnej casti chrbtice /krcna chrbtica je casto zodpovedna napr. aj za zhorsovanie sluchu a zraku, nielen za bolesti do ramien a ruk/. Odporucam Ti polistovat v temach chrbticiarov, napr. o platnickach, atd. Urcite najdes dobre rady. V kazdom pripade aj na tetanicky syndrom Ti dobre urobi zmena zivotneho stylu - nepretazovat chrbticu, masaze, vhodne cvicenie na chrbticu /napr. joga, Pilates/celkovo rozumny pohyb, zbavit sa pripadnej nadvahy, ak si mozes financne dovolit pobyt v kupeloch, atd. Neboj, to sa casom dokaze aj bez medikamentoznej liecby upravit, ale vyzaduje to to stare zname a casto nepraktizovane "UROBIT NIECO PRE SVOJE ZDRAVIE". Drzim Ti palce :o)

ema123

Predpokladám, že googl si použil a nič nenašiel. Dá sa nájsť len vestibulárny syndróm. Zrejme ti nič iné nezostane, len sa lekára podrobne povypytovať na všetko, čo chceš vedieť. Dopredu si to premysli do budúcej návštevy.

hrusik

Ťažko to nazvať vysvetlením.Doteraz mi diagnostikovali hyperventilačnú tetaniu no a teraz mi lekár oznámil spomínaný syndrom.Asi by som to potreboval vysvetliť ako sa hovorí,, po lopate ,,.