potrebujem radu pri uzivani hak-v letaciku to nespominaju

zuzana175

len tuto u nas v lekarni som si uz tie tabletky pytala a nemali ich,lebo to tu je pre nich novinka...tak som ich kupila inde. inak ma tu poznaju, tak ked ich nebudu mat,tak som asi stratena...tak ale pojdem skusit.to by ma nenapadlo..dakujem vam

lettie

myslim, ze to vobec nevadi, ked zacnes brat o den neskor a vlastne den vynechas... nemalo by sa, ale ucinok sa neznizi, to ti povie aj dr.
ale urcite neber 2 tabletky!!!

farmaceutka

Urcite neber dve tabletky. Opytaj sa v lekarni, ja nemavam problem predat mesacne balenie, ked mi kocka vysvetli, ze je v podobnej situacii.

vsevedka

Zuzi, skús to spraviť takto:Choď do lekárne, kde pravidelne chodievaš a kde ťa možno z videnia poznajú a popros ich, či by ti HAK nepredali, že im dodatočne donesieš recept.Alebo sa dohodni, že im dáš aj vyššiu zálohu a oni ti to potom pri predaji už s receptom odúčtujú.Mne to aspon raz takto v mojej lekárni urobili a to ma poznali naozaj len ako zákazníčku "z videnia",ale to sa nejednalo o HAK.

Maria22

tak keď už pôjdeš v stredu tomu doktorovi tak sa spýtaj,ale ja si myslím že určite tie 2 naraz.Tú jednu zabudnutú užiješ hneď ako budeš mať už tabletky a tú druhú v presnú hodinu kedy ich berieš.Ja som tiež raz zobrala 2 naraz lebo som zabudla.A urobila som správne.

1eny1

jeden deň nemôžeš nahradiť dvoma tabletkami. už to môže stratiť účinok. Skús popýtať v lekárni (ak ťa odbijú skús v inej). Niektoré dajú aj bez receptov, skús popýtať.