Baby Milujete sa s priatelom aj ked špinite s HAK?

zjuzjika

j som z jednej hak tez spinila tri mesiace v kuse a tak sme to robili aj v posteli,ale iba vtedy, ked som vedela ze ju nezaspinim, inak vzdy len v sprche...

sandy21

okrem toho, ze to nie je esteticke, ale to by mi bolo jedno, to nie je hygienicke, lebo nespinis predsa len tak, su tam otvorene cievky, ci ranky, cize velke riziko infekcie maternice. urcite by som to neriskovala, nestoji to za to

karin

no ja som špinila tri mesiace. hrôza. prvé tri týždne sme to nemohli vydržať, tak sme sa milovali. ale neejakuoval do mňa ale na bruško. No ale keď som videla, že bol celý od toho, až také čierne a hnedé výtoky a mala som to aj na brušku, mne samej bolo hrozne trápne. Radíte sprchu, ale veď ako umyjete, čo je vo nútri vás???
Tak som sex odkladala dva mesiace. Doslova som večer plakala. Máme okolo 28 rokov ale spolu nebývame. A teraz neviem, čo ďalej, lebo stále špiním.

mimka

Vela mužom nevadí mať sex aj ked majú ženy svoje dni, tak myslim, že nejake spinenie by nemalo nikoho odradit... ja a moj priatel, ked mame chut tak si to uzijeme kedykolvek ked mame chut nezalezi ci mam alebo nemam svoje dni. ved pradlo sa da vyprat. a ked sa bojis ztoho ze nieco zaspinite, tak dobrou alternativou je sprcha... tam nie je co zaspinit:)

bodka.

ale ona nepísala počas menštruácie. ale že z HAK má aj mimo cyklu špinenie. To aby naozaj nesexovala aj niekoľko týždňov. Chuderka. Ja by som to riskla. Veď z nej netečie krv. a on by to ani nezbadal.

meForMe

s priatelom mame sex len ked som si ista ze som tam dole uplne cista..nedokazala by som sa s nim milovat pocas svojich dni,pride mi to ponizujuce,ale to je samozrejme nazor kazdej zeny..