Calendula kozmetika

anyy

ja nedám na Calendulu dopustiť,kolagén a hydratačný krém je super,odličovacie mlieko aj tonikum používa aj moja dcéra,má ,,pubertálnu,,pleť.

Začínam pracovať ako kozmetička a tieto výrobky zaraďujem do svojich obľúbených.
A maska s kolagénom je bombová:)

nikol84

je to tazka kozmetika, a hlavne na nmastnu a problematicku plet...SLNECNICA, ja mam taku istu plet a ked som bola raz na lekarskom cisteni pleti tam mi kozmeticka poradila, nech to vyskusam, zobrala som si pletovu vodu s ph4, cistiace pletove mlieko a dali mi vzorky kremov polomastny a hydratacny a tak som sa od toho vyhadzala na druhy den, ze som sa len divala, prestala som to hned pouzivat, dalsie pripravky do zbierky...ale namna moc nedajte, ja nemozem dat rady na kozmetiku, kedze ja mam velmi citlivu plet este k tomu a mne skoro nic nevyhovuje, stale hladam tu spravnu... ale neni to bez chemie!....a ked si z BA, tak mozes ist si kupit take vyrobky do leseroveho centra Cosmed(kuk stranku cosmed.sk)

čikiriki

ahojky..ja som si prave kupila tu masticku s obsahom siry...tak som zvedava co ta da :) dufam ze mi uz konecne nieco zaberie....

slnecnica

no, zatial mam len ten jeden krem a ten som zohnala normal v lekarni, ale je pravda ze vela tam toho nemali.teraz pozeram na nete, asi si to objednam cez www.calendula.sk

slnecnica

luna, presne to ze ziadna chemia som chcela pocut teda vidiet napisane:-)uz uprednostnujem prirodne veci.ja mam skorej mastnu a problematicku plet a kupila som si mast so sirou.som si ju tri krat dala v tenkej vrstve na noc a vau:-)))pory vycistene akne vysusene.takze dokupim aj dalsie veci.

luna

Ja zboznujem kolagenovy krem. Teraz mam vyzivny, ten sa mi zda moc husty, ale napriek tomu na zimu vynikajuci. Mala som aj polomastny, ten sa mi zdal menej fajnovy :-)Zle sa nanasal. Nabuduce este vyskusam hydratacny, ked sa mi minie tento... Dobra je aj a pletova voda ph 4 a masky tie su uzasne, take ciste a vonave. Ziadna chemia.