Vela problemov pri sexe.

Príspevok v téme: Vela problemov pri sexe.
chlapec

Zdravim.

Narodil som sa s dost znacnymi nedostatkami, a to jeden semenik nebol dostatocne vyvinuty, tak mi ho hned po narodeni odstranili. MDruhy problem bol ze mocova rura vyustovala asi tak v polke penisu, a tak som hned podstupil operaciu. Odvtedy bolo operaci dokopy 5, a ani jedna sa neda nazvat uplne uspechom, ale aspon mozem (skoro)normalne mocit. Mam 20 rokov, dvojrocny vztah z milujucou priatelkou, a mam velmi rad sex.

Moje problemy:

1: Ked dlhsie nemam sex, tak 3 a viacej dni, tak prvy sex skonci predcasnou ejakulaciou, asi tak po 3-6 minutach, co mi dost prekaza.
2: Ked uz som sex mal, a uz som si aj oddychol, tak druhy sex je presny opak, niekedy sa proste nedokazem spravit, niekedy ak sa podari tak po pol hodine a viacej sa dokoncim, ale problem je v tom ze ten druhy sex uz nemam vobec chut.
-Teda najvacsi problem je ze chut sa mi vracia strasne pomaly. Niekedy ani den po jednom sexe este nemam chut.

Moje otazky:

1. Da sa toto nejako ucinne riesit?

2. Je mozne, ze koli faktu ze mam iba jeden semennik, mam nizsiu tvorbu testosteronu, tympadom menej chut na sex?
-Mam 20, a skoro vobec na tvari nezarastam, moze pricina aj tohto byt fakt ze mam len jeden semennik? Taktiez sa snazim posilovat uz od 15-tich, niekedy menej niekedy viacej, ale svaly skoro nerastu, pijem vela mlieka a konzumujem stravu ktora podporuje svalstvo.

Mohol by sa nejaky kompetenty clovek, najlepsie sexuolog, prosim vyjadrit?

Dakujem.

kacicka

dolezite je,ze sa vies vzrusit a to,ze to neurobis viac krat za sebou ci mas chut az o tri dni to neries, je to normalne aj u zdravych muzov.

,

v oblasti sex.styku je to aj u môjho priateľa normálne. a je zdravý. za pár minút je hotový a druhý krát už to nejde. má 34 rokov.