gelove nechty na okusane nechty

Ronoler3

Ahojte...Mám problém z ohrýzaním nehtov..tohto zlozvyku som sa naštastie zbavil,vlastne keď už nebolo čo prešiel som na lôžka kože okolo prstov....naštastie som si to uvedomil a tohto zlozvyku som sa zbavil....no nedokážem sa zbaviť zafarbenia prstov okolo nehtov....tieto miesta su stále biele resp. svetlé,kedže mám tmavšiu pokožku....nieje neaký prípravok na regeneráciu týchto postihnutích miest okolo prstov? Za radu vopred Ďakujem

wewuša

áno dajú sa dať na okúsané nechty gélové nechty...ale dobré je ak tie nechty niesu moc dlhé lebo máte potom malú ale predsa niaku tendenciu si ich okúsať. hlavne treba najprv tie nechty riadne ošetriť vydezinfikovať a upraviť. tak ako treba poupravovať nechty a okolitú kožičku ak bude treba kľudne môžte tie gélové nechty mierne opiľnikovať pomocou pilníku na nechty. :-) dúfam že sa Vám moja rada zišla :)

profinails

ahoj, všetko čo potrebuješ vedieť o nechtoch, zdobení nechtov, školeniach a kurzoch a ostatných informáciách týkajúcich sa gelových alebo akrylových nechtov nájdeš na:
www.silcare.sk
i-nechty.info
www.gelove-nechty.estranky.sk