Marihuana a jej liecive ucinky

Radicall

Aisha5 : Tak ty si pekne primitívna osoba keď to tu tak čítam... Daj si radšej prešetriť hlavu a už sem nepíš tvoje sprosté názory hodné 8 ročného dieťaťa nikoho nezaujímajú.

Laurina22

Aisha s marihuanou je to tak troska zakliate,farmaceuticke firmy si ju nemozu dat patentovat takze je to akoby "zamrznuta" latka.

Ale myslim ze v USA je cca 100 ludi,ktorym je povolene zakonom marihuannu vyuzivat,pozivat,nakolko je indikovana lekarom.

doubledog

aisha
liecebna marihuana sa vacsinou berie dlhodobo, takze ak ju chces porovnavat s nejakymi liekmi, tak zvol rovnaku kategoriu.

kazda latka ma vedlajsie ucinky, aj marihuana aj legalne lieky.
a marihuana patri medzi tie, co maju tych negativnych vedlajsich ucinkov menej.

to s tym pretriezvenim to je len tvoj nazor, realita je ina. a jeho psychiater to vie.

Aisha5

ANo doubledog. Ak aj naozaj nejake liecive ucinky ma, tak nech sa z toho urobia nejake davkovane vytazky, ktore moze zacat vyrabat farmaceuticky priemysel. A preco by bolo lepsie to porovnavat s inymi liekmi na dlhodobe bratie? Je dokazane, ze tato droga sa moze pouzivat dlhodobo bez vedlajsich ucinkov?.. Inac ten psychiater je trosku divny, ved kazdy lekar vie, ze ked clovek pretriezve, tak bude este v horsom psychickom stave ako pred tym. Neviem, divne...

doubledog

ved o to prave ide :)
tito ludia potrebuju, aby sa marihuana pouzivala ako liek, bola predpisovana lekarom a vydavana v lekarnach.

antibiotika su zly priklad, tie su urcene na kratkodobe branie.
je dost liekov, ktore sa beru dlhodobo (roky), lepsie to bude porovnat s nimi.

btw. tu marihuanu mu schvalil aj jeho psychiater, samozrejme neformalne.

Aisha5

Takze ak marihuana nie je horsia napr: od antibiotik, tak ju mozeme spokojne uzivat? Ant su na predpis a PRESNE ODMERANE A DAVKOVANE tak, aby cloveku neublizili. Preco ti doktor - vzdelany odbornik, musi najprv predpisat lieky, a az potom si ich mozes zakupit v lekarni? Preco v jednej krabicke je napriklad 20 liekov, ktore maju 500mg a ty ich musis zobrat kazdych 12 hodin 10 dni? Preco tak presne davky liekov? Pretoze lekari vedia, ze zvysena davka je uz pre cloveka skodliva. A ak aj predsa ma marihuana nejake liecive ucinky, tak ako mozes vediet ty mieru, kolko ju mozes uzit? Ved ani antibiotika nemozes brat 12 rokov v kuse, nieto este fajcit takto drogu v mylnej predstave, ze ti to este aj pomaha...