nechodi

Príspevok v téme: nechodi
07205

caute,
od poslednej partnerkinej menstruacie sme nemali sex. bol to len peting neting + prstovanie. nedostava ale menstruaciu uz je to asi 6-7 dni co to meska. otazka... je mozne aby bola tehotna len tym ze by sme mali na prstoch malinko spermy a potom som prstoval? lekar mi povedal ze to nieje mozne ale tak nvm.
Ď

leerka

matura je dost stresujuca, ja som tiez vtedy myslela ze som tehotna, aj som kupila test, bol negativny...ale kym neprisiel menzes, tak som tom u neverila.... a meskala mi kvoli mature a preto, ze sme stresovali....takze to bude tym....je veeeeeeeeeelmi mala pravdepodobnost aby otehotnela tym stylom ako sinapisal

limetka335

no kvôli mature to byť môže:) ničoho sa nebojte... alebo si kúpte test a uvidíte že sa nič nestalo a ked stres opadne určite to hned príde:)

limetka335

to že jej mešká môže ovplyvniť veľmi veľa vecí a ked sa budete strachovať je možné že to bude meškať ešte viac...
môže to byť spôsobené nervozitou, chorobou, nejakou zmenou v jej živote - nemusí to byť nič zásadné, stačí maličkosť... nezažila tento mesiac niečo iné? čo by ju trápilo, stresovalo?

limetka335

teoreticky sa to mohlo stať ale je to veľmi veľmi málo pravdepodobné... pokial nemá pravidelný cyklus 6-7 dní nie je nič hrozné:)
hlavne nestresujte a určite to príde:)a keď sa veľmi bojíte, kúpte si test ale podľa mňa je to zbytočné:)