darcek pre chlapa..

nelii

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

Mesačný princ

Neviem ako môžete chodiť s niekým, koho ani nepoznáte? OMG

už ľutujem, že som túto tému vôbec otvoril....

linuska

my sme s priatelom, uz manzelom chceli velmi dieta a prsne v den jeho narodenin som si urobila baby test a vysiel pozitivny..., bol to jeho najkrajsi darcek :-))

klárka-

ja som svojmu za cca 1000,- sk kupila takú miniklimatizáciu do izby. naleješ studenú vodu, dáš do zástrčky a spustí sa ventilátor. je to tiché a dobre to chladí. Bol nadšený, lebo jemu stále tplo a letá budú horúce. a udržuje to vzduch čistý a svieži. a môže sa pridať aj vôňa.
-
ja rada dávam praktické veci. také, že fotky a podušky s fotkou a hrnčeky s fotkou.... to je pre mladých. my máme už 27 rokov.

leerka

alebo mu daj spravit neaku spolocnu fotku na stenu, alebo ako puzzle nech ti ju spravai, potom ma napadaju take tie klasicke darcekz, ako kozmetika, oblecenie, retiazka, naramok......

samanta

ja som svojmu priatelovi, s ktorym som tiez kratko podarovala vankus s fototlačou, niečo co nas spajalo...skus porozmyslat nieco také, da sa to aj na tricko alebo hrncek urobit