smrt

liviaa

bola som na to rovnako ako ty, neviem kolko mas rokov a ci si nutena zit s rodicmi, ale mne pomohlo odist z domu. Uz je tomu velmi vela rokov a nasli sme si opet cestu k sebe a teraz mame super vztah. vies rodicia casto v nas vidia svoje nesplnene sny a tuzby a tuto frustraciu si vybijaju na nas.Casom sa clovek diva na veci z ineho uhla. zapamataj si ale ze ziaden clovek nestoji za to aby si sa koli nemu zabijala. Uvidis, najdes pokoj v dusi.

smrt

cely zivot mam zniceny kvoli otcovi, ktory aj ked s nami nezije nas psychicky tyra a ublizuje. je vela problemov ktore mam a ktore uz nevladzem riesit a ktore ani riesenie nemaju. psychologov som navstivila asi 2, psychiatrov asi tiez 2 ale nedokazem sa otvorit im. resp. ja by som aj vedela, ale mama mi povedala, ze ked nechcem mat dosraty zivot este viac, tak nech drzim jazyk za zubami, lebo si ti lekari a psychologovia este pomyslia, ze som drbnuta, ze co si pomyslia o nasej rodine a tak drzim hubu a dusim to v sebe. takze uz ani ziadneho odbornika nevyhladavam. fakt nevladzem. tie problemy sa nikdy neskoncia... nikdy

sanny.

Ja som na to myslela, dokonca, som aj rozmýšľala, ako si ľahnem na koľajnice aby ma to úplne nepotrhalo a aby som v truhle ako tak vyzerala. Hlavou nie, to by mi ju museli potom priložiť a telom, tiež nie ja chcem byť v truhle celá.
Tak tuto možnosť som vylúčila a potom som rozmýšľala nad tabletkami, alebo obesenie.
Ale potom som si pomyslela, veď ešte vydržím, bude aj horšie ako je teraz.

strach

každy človek by mal mat pud sebazachovy.maju to aj zvierata.strach by ti to nemal dovolit.ak ano,niečo ni eje v poriadku.jeden pohovor u psychologa a odhali tvoj problem.vsetko sa da riešit.a po každej burke vyjde slnko.pre mna konečne svieti.
a prečo to chce človek spravit,ja neviem možno ani sam to človek nevie,beznadej???smutok???ale vo vačšine pripadov je to hra hormonov,ktore nedokžeme riadit ani keby sme ako chceli.

strach

každy človek by mal mat pud sebazachovy.maju to aj zvierata.strach bz ti to nemal dovolit.ak ano,niečo ni eje v poriadku.jeden pohovor u psychologa a odhali tvoj problem.vsetko sa da riešit.a po každej burke vyjde slnko.pre mna konečne svieti.
a prečo to chce človek spravit,ja neviem možno ani sam to človek nevie,beznadej???smutok???ale vo vačšine pripadov je to hra hormonov,ktore nedokžeme riadit ani keby sme ako chceli.