opici sa po mne

Príspevok v téme: opici sa po mne
capka

Ide mi na nervy jedna zena. Teda ide o to, ze sa mi zda, ze sa opici po mne a miesa sa nam do vztahu. Priklady?
1. Mam oblubenu znacku sportoveho oblecenia, na elegantne veci velmi nie som. Ona zacala nosit tiez tu istu sportovu znacku, hoci predtym nosila skor leginy a podpatky.
2. Predtym som chodila do isteho baru kazdy vikend. Ju som tam stretla asi len raz. Teraz tam pojdem raz, dvakrat do mesiaca. Vidim ju tam vsak skoro stale, ked tam pridem.
3. Priatelovi som na jeho stranku poslala fotky, co som bola na prehliadku hradu so skolou. Ona mu tiez poslala fotky, kde bola pri nejakych pamiatkach.
4. Predtym nosila vlasy v drdole, teraz ich nosi rozpustene. Ako ja.
Co si o tom myslite? Je to iba nahoda alebo to robi nachval? Dakujem.

capka

A to som este nepovedala vsetko, ona bola aj vydata, 4 roky, ale rozisli sa, lebo jej manzel si nasiel milenku. S tou milenkou je doteraz. Ona hovorila, ze sa rozisli kvoli milenke, jej manzel hovoril, ze kvoli tomu, ze bola rozsafna a urazliva a najviac ju zaujimali nakupy a vo vsetkom mu hovorila, co ma robit, co si moze obliect, co si da v bufete a podobne. To robi aj pri mojom priatelovi. Povedala mu, ze nech si na profilovu fotku neda modre tricko, ale radsej ciernu koselu. Ze urcite bude lepsie vyzerat. Toto neradim ani ja svojmu priatelovi, co si ma obliect, iba ak sa ma opyta. Pocula som, ze ona ma dve deti, chlapcov, 4 a 6. Ked ju vsak vidim v meste, bud je sama alebo so sestrou alebo iba s jednym so synom. S druhym synom akoby nikam nechodila. Ved ked idem na prechadzku, zoberiem predsa obe deti alebo kolko ich mam nie? Ved uz nie su mali aby som musela tlacit dva kociky pred sebou, nie?
Priatel jej uz raz povedal, ze to prehana, vtedy asi rok sa k nej neozyval. Ja som bola vtedy velmi rada. Tiez to bolo kvoli tomu, ze mu vycitala, ze na chate flirtuje aj s inymi. Vtedy aj verejne na tu stranku napisala, ze aky je suknickar a ze po kazdej ide. To ho vtedy dost nastvalo. Ale chlapi si dlho nepamataju a postupne jej asi odpustil a teraz jej tiez niekedy napise.
Ale co mu ona niekedy napise, to mam pocit, ze ma chce provokovat. Najviac provokacne navrhy totiz pise tam, kde to moze hocikto vidiet. Napriklad na tej fotke si uzasny, kedy si prides pozriet moju izbu, poslem ti darcek, pridem po teba domov. Neviem, co tym chce dosiahnut?
Ak jej mal manzel milenku, nevie sa vcitit do mojej koze, ze ako sa citim ja? Ak ma stipku empatie a citu, urcite by nerobila to, co robi.
Viem, ze to bolo velmi dlhe. Rozpisala som sa, ale stve ma to.

lalalalalaaa

Ciii no ako:D dosť brutál ja keby som taku čupku nedorobenú poznala thak pôjdem s priateľom za ňou..alebo začnem si s nou chatovať cez priatelov nick..jednocuho jej napíšem že to som ja...(capka) a že nech neotravuje pokial niečo potrebuje nech dá vedieť ale že robiť zo seba hlupaňu nemá najväčší význam. ALE STALE NECHAPEM PRECO JEJ TVOJ PRIATEL NENAPISE NECH HO NEOTRAVUJE, CHLAPY SA V TOMTO VEDIA ROBIT PORIADNYMI CHUDáčIKMI NECH MI NEHOVORIA ZE NEVEDIA ODOHNAT DAKU ZENSKU , LEBO JE TO NANAJVYS SMIESNE...čo hádam nepotrebujete pomôcť? ak áno kľúúúdne mi napište a pomožem jedna radosť!
Je to proste psychopat žena:D trapoška:Dtým teraz nemyslím to že sa podobnie obieka atd... ale veci kolo tvojho priatela

brieta

no ak ma ona 26 a zacala si kupovat sportove oblecenie,moze to byt aj preto ze chce posobit mladsie a nie ako stara teta,to zeny robievaju.ja tiez ked si dam elegantne sako a suknu vyzeram ako stara profesorka a ked nahodim adidasy a botasky som jak teenagerka :-) nemyslim ze sa opakuje po tebe.
A tie vlasy,hm no s drdolom musela vyzerat tiez staro tak zmenila image.Nemusis sa citit ohrozena,mozno len zacala teraz sledovat co sa nosi a v com vyzera fajn.

cajik

No,kedze vypisuje tvojmu chalanovi (a zakazuje mu pisat si s inymi- haha,smiesna je) tak by som povedala ze nieco na tom bude..Kasli na nu,nech ju ignoruje aj tvoj priatel.A ked nepomoze,a myslim ze je dost mozne ze zacne potom buzerovat a zneprijemnovat vam zivot,tak jej nieco povedzte narovinu. Ze je trapna a nech sa chova podla svojho veku. A tak :)

capka

Ale ona vyzera dost mlado a podla toho, co mi da frajer precitat od nej, sa zda, ze to pisala nejaka slecinka. Mozno 18 rocna. Este aj jej postava a styl obliekania idu k tomu veku. Ak nema prave na sebe nieco, co nosim ja, potom sa oblieka ako pubertacky.

magdus.

to si vazne myslis ze 26 rocna zena si zacne kupovat "sportove oblecenie" ako 19rocna :D asi si ho kupila, lebo sa jej paci, pochybujem, ze kvoli tebe...ked ho otravuje, tak nemusis nic riesit...si myslis, ze s tymi rozpustenymi vlasmi bude krajsia ako ty :D ?

capka

Ved to je sranda, ze je starsia ako ja. Priatel ma 22, ja mam 19. Ona ma 26. Povedat sa to velmi neda, ved kazdy ma pravo na slobodnu volbu, hoci jej slobodna volba sa ponasa na mna.

alz-bee

Ty kokso a to ta zenska ma kolko rokov? lebo aj ja som zvyla opakovat po mojej starsej sestre, ale to som mala 4roky...ved jej povedz, nech sa uz tolko nestrapnuje a este takym detinskym sposobom, ze chce byt ako ty...