vyskusali ste uz Gliss Kur Asia Straight

AbbiQ2419

heh jhaa som teraz niekedy pouzilaa tento novy gliss kur... zatial wlasy mam kus menej kucerawe.. ale zehliewam si ich a este som to neskusalaa zehlit kym pouziwam tentoo gliss kur :D hh som tu citala ze sa lahsiee zehlia aj wesetkoo tak too ide wyskusat :D

aeshly

trixy4... prečo je zlý na kučery ten fialový? Ružový som ešte neskúšala? Tvrdíš, že je lepší na kučery? Ja som dlhý čas použ. žltý a mám kučery, bola som spokojná.

aeshly

Tak vyskúšala som zatím šampón a vlysy mi síce nevyrovnal, no ľahšie sa mi žehlili a aj po žehlení lepšie držali v požadovanom tvare. Tak šampón sa mi osvedčil.

Inak na túto téme tu už padla reč, tak skús pozrieť staršie témy a nájdeš.

tanina

ja som si nedavno kupila masku z tejto rady...uz na obale je napisane ze to vyrovnava len ak pouzijes celu radu a vydrzi to az neuveritelnych 24 hodin.moje dojmy:kucerave ako predtym,ale na druhej strane uhladza mi to vlasy,myslim tym ze su hebke,dobre sa cesu aj lahsie zehlia.a nestoja mi az tak na vsety strany.ja som niekolo rokov pouzivala zeleny sunsilk,ale ten posledny polrok nevidim v obchodoch,cize som hladala resp.hladam nahradu.a tato maska sa mi zatial najviac osvedcila.najblizsie si idem kupit ale ten krem z asia straight.

simuska

timina31:no ja to mam momentalne doma,uz som to stihla aj vyskusat,sice mam iba sampon a kondicioner a trochu to pomohlo,ale v lepsom pripade ja vzdy este pouzijem zehlicku :)