bielenie zubov - pristroj whitelight

Deniska00

Teraz som si vybielila zubky a po 10min.sa to malo vypnut a nic.a robila som si to za sebou 2x rozdiel ziadni hmmm to bude ojeb

Adrika146

Ľudkovie môže mi to poškodiť zubnú sklovinu ? ... Prístroj mám už aj doma ale tohto sa najviac obávam :) ďakujem za každý názor :)

nikush0035

Ahoj,ja som si tento pristroj tiez objednal z aukcii,uz ho mam doma a funguje normalne aj baterky idu,dnes som si s nim prvykrat bielila zuby akurat pred chvilou....zatial nevidim nejake vysledky ale treba to pouzivat dlhsie,zakial miniem oba tie gely k tomu to vyjde aj na 20pouziti minimalne ,ja som si to dala na 10minut ale moze sa to dat aj na 30minut,len som chcela na prvykrat dat menej lebo sa bojim ci mi to nejako neposkodi zuby...zatial to vyzera fajn.

hfgbibgfd

ahoj!jasne funguje to!funguje to na tomto principe: objednas si to z nejakych poondiatych aukcii ako ja, len za 5 poondiatych eur!doma to mas za tyzden,otvoris si uzasne americke balenie a ides. zistis, ze baterky su vybite, preto vyhodis 4 poondiate eura a zakúpiš si dve nove baterky. dve nove poondiate baterky strcis do VAJT LAJT systému a zistis ze nic nesvieti a ze si si za tych 9 poondiatych eur mohol radsej kupit 7 deci nejakeho destilatu a ozrat sa doma v obyvacke.
aNna