Zla krv anemia

Príspevok v téme: Zla krv anemia
nina 22

prosím vas neviete mi niekto poradiť?? problem mam asi taký, že moja mamina ma 50 rokov a lekari ja neviem, či jej nevedia pomoct,alebo čo...ale prejdem k veci. Mamina ma zlu krv anemia, a ku tomu jej este pridali zenské problemy, v decembri bola na kyrete, a odvtedy som si myslela, že už bude lepsie, no nie...prave pred 3 týždnami bola opat na operacii...no tentokrat na laparoskopii, kde jej odstranili myom...nastastie vysledky z histologie dobre dopadli..doktor jej povedal, že po tej laparoskopii by sa mala iba cistiť, no ona mala normalne kramy a lekarka jej povedala, že to v žiadnom pripade nemala...a vraj bude musieť ist maternica vonku...som z toho strasne zufala...a veeelmi ma to trapi, prosim vas nevie mi tu niekto poradiť, ako vlastne jej tie kramy možu zastaviť? ona mi povedala, že kramy ma vkuse už asi 3 mesiac...je to nenormalne, ale nerozumiem este jednej veci, že jej gynekolog povedal, že maternicu ma zdravu, že by ju bolo škoda odstraniť...tak kde je potom problem? prosim vas poradte mi dakujem za seriozne odpovede...

Ivka 1

Nina mam mamu starsiu ako Tvoja mamina.
Mala tiez tazkosti gynekologickeho charakteru a musela 2 x podstupit kyretaz,kvoli silnemu krvacaniu.Povedali jej, ze ak sa to este raz zopakuje,maternica bude musiet ist von a ak sa nevyberie,moze sa to zvrhnut na onkologicke ochorenie.
Prekvapivo na radu gynekologa sme to poriesili prirodnymi produktami a pomohlo to.Mama sa citi dobre.

nina 22

ivka nerozumiem...napísala si že je tam riziko onkologického ochorenia?? to ked jej odstrania maternicu??
ale jej už davali nejaké injekcie...aj askorutin nejaké tabletky na zastavenie...ale nie a nie to zastaviť!
a aké riešenie najdeme?? len dufam,že opať nie ziadne vitaminy za nehorazne ceny!!! tomu ja už neverim...brala vselijaké ale neviedlo to k nicomu, akurat ku prievanu v penazenke a z toho mi je smutno

Ivka 1

Nina tak ako su injekcie na vyvolanie menstruacie, su aj na jej zastavenie.Mamina je anemicka aj preto,ze stale krvaca a tak vlastne dochadza sustavnemu ubytku zeleza a nestaci sa jej doplnat zo stravy.
Kyretaz sa robi kvoli vysokemu endometriu /sliznici/ v maternici. Odstranenie maternice sa odporuca ak gynekologicke tazkosti pretrvavaju aj po tretej kyretazi. Je tam riziko onkologickeho ochorenia.Skus mi napisat na mail, mozno najdeme riesenie.